Картопляний торт з грибами

Картопляний торт з грибами

Головна » Торти і тістечка » Картопляний торт з грибами
Картопляний торт з грибами

Інгредієнти:
Для тіста:
0,5кг. картоплі,
0,5 скляночки молока,
3 шт. яєць,
3-4 столові ложечки борошна,
2 столові ложечки вершкового масла,
сіль за смаком.

Для начинки:
500 гр. грибів,
1 шт. цибулина,
1 шт. морква,
рослинна олія для смаження.

Для прикраси:
2 помідори, сир, зелень кропу, а також петрушки, 5-6 відварених грибів.

Спосіб приготування:
Картоплю очистити і варити в підсоленій воді до повної готовності. Протерти його через ситечко, додати гарячого молока, вершкове масло, борошно, 2 яйця і замісити тісто.

Приготувати начинку.
Гриби повністю відварити, відкинути на друшляк.

  Банановий тортик з гречаного борошна

Кілька грибів залишити для прикраси, решту пропустити через м\’ясорубку. Моркву і цибульку очистити, вимити.

Цибулю нарізати дрібно, моркву натерти на терочці і разом з грибами обсмажити на рослинному маслі, посолити.

Напіврідке тісто розділити на чотири частини. Вологими руками викласти на змащену олією сковороду рівним шаром одну частину картопляного тіста.

На неї 1/3 фаршу, зверху картопляне тісто, нього знову начинку і так далі. Верхній шар повинен бути картопляний.

Залишилося яйце збити, змастити верх торта. Запекти торт в духовці до рум\’яного кольору.

  Торт \"Зозулька\"

Готовий торт посипати тертим сиром. Подавати теплим. Прикрасити шматочками помідорів і нарізані пластинками грибами, посипати зеленню.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*