Інгредієнти:
1 упаковочка листкового тіста (275 г)
350 грам свинячого фаршу
1 велика цибулинка
перець
сіль
спеції
1 зубчик часнику
2 столова ложка сметани
5 яєць
1 жовток
Спосіб по приготуванню:
Цибулю потрібно перемолоти в блендері. У фарш додати цибулю, роздавлений часник, сіль, перець, улюблені спеції, сметану і добре перемішати до однорідності.
Листкове тісто порізати на 5 однакових квадратів.
Яйця зварити, остудити і очистити.
На кожен квадрат викласти по 2 столових ложки фаршу. Зверху по одному цілому яйцю.
Куточки квадратів з\’єднати, краї заліпити. Змастити слойки жовтком.
Викласти на деко, застелене пергаментом.
Випікати в духовці при 170 гр. 30 хвилин.
СМАЧНОГО!