Брецелн-Laugenbrezeln

Брецелн-Laugenbrezeln

Головна » Випічка » Брецелн-Laugenbrezeln
Брецелн-Laugenbrezeln

Інгредієнти:
550 г борошна
1 пакетик сухих дріжджів
0.5 чайна ложечка цукру
1,5 чайна ложечка солі
350 мілілітрів молока
1,5 літри води
2 столова ложечка соди (Hausnatron; Natron)
50 грам вершкового масла
1 пакетик солі (велика)

Спосіб приготування:
Борошно перемішати з дріжджами і цукром. Влити підігріте молоко, сіль, і розтоплене масло.
Замісити тісто, і в такому стані залишити мінімум на 30 хвилин для вистоювання.
Розкатати смужку, довжиною 20-30 см, замотати, як крендель. (Кінці джгутика переплести між собою і приклеїти всередині кренделі)
Воду закип\’ятити, насипати 2 ложки соди, залишити кипіти 10 хвилин.
Опускати крендель в киплячу воду на 20-30 сек, він повинен збільшитися в обсязі і спливти.
Обережно витягнути крендель шумівкою, дати воді стекти і складати на аркуш.
Посипати кренделі грубою сіллю.
Піч 20-30 хвилин (залежно від розміру та печі)

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*