Вертуни

Вертуни

Головна » Випічка » Вертуни
Вертуни

Інгредієнти:
тісто:
2 яйця
2 столових ложечки цукру
250 грам теплого молока
200 гр.маргарину
40 гр. дріжджів
Борошно, щоб тісто стало еластичним.
Глазур:
100гр. розтопленого вершкового масла.
Цукор.

Спосіб приготування:
Замісити тісто і після цього поставити на 30 хв. в тепло. Потім тісто розділити на 5 частин. Кажну частину розкотати і розрізати на 8 частин. На широкий край покласти варення (густе) і закрутити. Окремо розтопити в чашці 100гр. масла. І окремо насипати в чашку цукру.
Кожен Вертун вмочити в масло і в цукор. Пекти при 200г. приблизно 15 хв.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*