Інгредієнти:
Тісто:
1 яйце
1 пак. розпушувача
3 столових ложки цукру
1 столова ложка майонезу
приблизно 300 грам муки
маргарин 70 гр. + трохи для змащування формочок.
яблука. — 5 шт. середнього размеру, кисло-солодкі
Для начинки яблук:
ізюм.миндальна стружка, вишневий сироп.
трохи цукорної пудри.
Спосіб приготування:
З усіх інгредієнтів, замісіть тісто,.яке повинно бути дуже мягким, положіть в холодильник на 60 хв.
Змастити формочки у мене вони діаметром 8см. і викласти тісто товщиною 1-1.5 сантиментрів.
Поставити всередину начинене яблуко і випікати в прогрітій духовці 30-35 хвилин при 180\».
Тісто дуже ніжне і хрупке, тому виймати готові яблучка з форми потрібно лише тоді, коли вони абсолютно охолонуть, присипати зверху цукорною пудрой.