Кекси з журавлиною

Кекси з журавлиною

Головна » Випічка » Кекси з журавлиною
Кекси з журавлиною

Інгредієнти:
100 грам журавлини
125 грам вершкового масла (кімнатної t)
220 грам борошна млинців
7 столових ложок цукру
100 грам волоських горіхів
150 мл молока (кімнатної t)
1 чайна ложечка яблучного оцту
1 яйце
сік 1 апельсина
терта цедра одного апельсина і лимона
сіль
1 столова ложка цукрової пудри

Спосіб по приготуванню:
Журавлину промити і замочити у апельсиновому соку на 30 хвилин.
Відкинути на друшляк і обсушити.
50 г горіхів подрібнити у блендері або кавомолці, 50 г порізати ножем.
Розтерти вершкове масло разом з борошном (руками) до стану крихт. Добавити цукор, горіхи, дрібку солі, цедру апельсина й лимона.
Яйце збити віночком, з\’єднати разом з молоком і оцтом, покласти журавлину і додати в борошняну суміш. Аккуратно перемішати.
Перекласти в змащені маслом формочки.
Випікати 40 хвилин при t 180 C.
Приємного чаювання!!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*