Інгредієнти:
1 яйце
260 грам борошна
150 грам коричневого цукру
2 чайна ложечка розпушувача
1 пачка ванільного цукру
250 гр. кефіру
50 мл. рослинної олії без запаху.
2 яблуко (1 яблуко в кексі, друге можна з\’їсти)
2,5 чайних ложки кориці (можна і поменше, кому як подобатися)
Спосіб приготування:
Духовку розігріти до 180 градусів
Форму змастити жиром (маслом) у кого є гофровані, паперові формочки форму змащувати не треба.
Одне яблуко вимити і видаливши шкірочку і сердцевинку, нарізати маленькими кубиками.
Борошно просіяти в миску, додати розпушувач, корицю, ванільний цукор і шматочки яблук.
Перемішати.
В іншій мисці яйце потрібно збити з цукром, після цього додати рослинне масло, а також кефір.
Все ретельно перемішати і потім акуратно все це змішати з борошняною сумішшю.
Викласти тісто у форму для кексів.
Випікати в середині духовки ~ 30 хв + або — 5 хв.
Все залежить, суто від вашої духовки.
Приємного чаювання!!