Кекс з шоколадом

Кекс з шоколадом

Головна » Випічка » Кекс з шоколадом
Кекс з шоколадом

Інгредієнти:
1/2 пачечки маргарину (125 г), 150г цукрової пудри, 1/2 баночки згущеного молочка (200 грам), 4-5 яєць, 200-250 грам борошна, 1/2 пакетика розпушувача для тіста, а також 1 пакетик ваніліну, 100г гіркого темного шоколаду.
Для глазурі: 100г темного гіркого шоколаду, 50г вершкового масла, 2 столові ложечки цукрової пудри, 2 столові ложечки незібраного молока.

Спосіб приготування:
Маргарин розтираємо з цукровою пудрою до білої пишної маси.
Не припиняючи збивання, додаємо яйця, згущене молоко, розпушувач, ванілін і просіяне борошно, і продовжуємо замішувати 3-4 хвилини до одноманітної маси.

Частину готового тіста викладаємо у форму, змащену рослинним масло. Потім шар шоколаду, і зверху-залишок тіста.
Ставимо в духову шафу, розігрітий до 150С на 35-40 хвилин.
Остиглий кекс виймаємо з форми і глазуруємо.
Глазур: масло розтопити, додати цукрову пудру, шоколад і молоко. Добре перемішати до однорідної маси.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*