Плетінка з м'ясом

Плетінка з м\’ясом

Головна » Випічка » Плетінка з м\’ясом
Плетінка з м'ясом

Інгредієнти:
450г листкового тіста, 1 цибулина, 750г фаршу змішаного (яловичини і свинини), 1 яйце, 1 столова ложечка томатної пасти, 2 столових ложечки панірувальних сухарів, 2 столових ложечки вершкового масла

Спосіб приготування:
Цибулю почистити, подрібнити. У миску покласти фарш, яйце, цибулю, панірувальні сухарі і томатну пасту. Посолити, поперчити і потім перемішати. Після цього фарш гарненько вибити, щоб наситити його киснем.Тісто розкачати в прямокутник (33 * 45 см) і змастити розтопленим вершковим маслом. З фаршу зліпити ковбаску завдовжки 45 см і загорнути в пласт тіста. Потім розрізати рулет вздовж і поставити в холодильник на 30 хвилин. Розрізані рулети сплести між собою, покласти на деко, застелене пергаментом і потім випікати в духовці при 200с 35 — 40 хвилин.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*