
Інгредієнти:
500 грам абрикосів (або інших фруктів і ягід),
125 мілілітрів молочка,
1 яйце,
20 грам вершкового масла,
1 чайна ложечка дріжджів,
щіпка солі,
150 грам цукру,
250 грам борошна,
рослинне масло,
цукрова пудра.
Спосіб по приготуванню:
Нагріти молоко, в молоко покласти вершкове масло.
Збити яйце з 50 грамами цукру, додати дрібку солі, тепле молоко і дріжджі.
Продовжуючи збивати, додати борошно і добре вимішати тісто. Накрити тісто чистим рушничком і після цього залишити на 1 годину.
Потім потрібно буде розкачати тісто в пласт і потім вирізати склянкою кружечки.
Абрикоси порізати дрібно.
У кожен кружок покласти чайну ложку абрикосів, посипати цукром і защипити, надати форму кульки.
Розігріти в глибокій сковороді олію і посмажити пончики. Готові пампушки посипати цукровою пудрою.