Шарлотка з корицею

Шарлотка з корицею

Головна » Випічка » Шарлотка з корицею
Шарлотка з корицею

Інгредієнти:
300г кефіру, 2 яйця, 8 столових ложок цукру, сіль на кінчику ножа, 1 пакетик ваніліну, 1 столова ложечка кориці, 2-2,5 скляночки борошна, 4 середніх яблука, 1,2 чайної ложечки соди.

Спосіб приготування:
У кефір потрібно додати соду і дати постояти трохи. Потім додати яйця, цукор, сіль, корицю, ванілін, перемішати.
Всипати борошно і збити міксером до отримання однорідної маси, без грудочок.
Яблучка помити, вирізати серцевину і порізати не дуже дрібно.
У форму, змащену олією (Я брала чавунну сковороду з глибоким дном), вилити половину тіста, викласти яблука, потім додати залишок тіста.
Поставити в розігріту духовку до 150С і випікати до готовності (приблизно 40-50 хв).
Їжте на здоров\’я. Дуже пікантний смак.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*