
Інгредієнти:
яблуко
гіркий шоколад — 100 грам
яйце
вершки — 200 мл
цукор — 200 грам
Спосіб приготування:
Зелене яблуко розрізати навпіл, вийняти серцевину і вирізати з м\’якоті декілька кульок.
Залишок яблука запекти в духовці — воно ще знадобиться.
Гіркий шоколад розтопити на паровій бані.
Взяти сире яйце і відокремити жовток від білка. Жовток посипати цукром … і ретельно збити блендером.
Жирні вершки теж збити, причому так, щоб вони стали схожі на сметану.
Змішати шоколад з яйцем, … вершками … і яблучним пюре.
Мус практично готовий.
У невеликій кількості води розчинити цукор, щоб вийшла карамель.
У ній трішки проварити яблучні кульки.
Проткнути їх шпажками, занурити в мус, і подавати в порційних креманках.