Інгредієнти:
250 грам води
50 грам масла
0,5 чайних ложечок солі
160 гр. муки
3-4 яйця
крем
250 грам вершків
3 ст.л. цукрової пудри
2 пакетика порошку для загустіння вершків
Спосіб приготування:
Воду, масло, сіль довести до кипіння і поступово всипати борошно щоб воно зварилось. Поставити вистигати, на 10-15 хв., потім збити яйця і замісити тісто. Ложкою або кондитерським шприцом викласти тісто на лист і випікати 30-35 хвилин. 180-200 град. остудити
крем
вершки 2-3мін.взбіть міксером
сахар.пудру, ванілін, порошок все змішати і поступово додавати в вершки і збивати до загустенія.начініть готові кульки
Приємного апетиту!