Печене яблуко

Печене яблуко

Головна » Десерти » Печене яблуко
Печене яблуко

Інгредієнти:
яблука — 4 шт. (антонівка)
сир — 200 гр.
яйце — 1 штука
цукор — 1 столова ложечка
ванільний цукор — 1/2 чайної ложечки
мед — 1,5 столових ложки

Спосіб по приготуванню:
1) взяти 4 яблука (антонівка) зрізати \»шапочку\» з кожного з них. вийняти серединку яблука, таким чином щоб у вас вийшов \»яблучний стаканчик\» з середньою товщиною стінок
2) Сир протерти через ситечко
3) Відокремити жовток. У жовток додати ванільний цукор або пудру і простий цукор + (кориця за смаком) і ретельно розтерти до однорідної маси.
4) додати жовток в сир + додати мед і також перемішати до однорідної маси.
5) вийшла сирна маса, її потрібно викласти у приготовані яблучні стаканчики (доверху) і накрити зрізаною яблучною шапочкою. Яблука викласти на деко
6) Духову шафу довести до температури 200 і поставити яблука на 10 хв.
7) Подавати на тарілці ,можна посипати цукровою пудрою і обов\’язково з чаєм!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*