Зефір фруктовий

Зефір фруктовий

Головна » Десерти » Зефір фруктовий
Зефір фруктовий

Інгредієнти:
0.5 кг цукрової пудри
15 гр. желатину (швидкорозчинного)
0.5 чайної ложечки соди
фруктова есенція
харчовий барвник
лимонна кислота (на кінчик ножа)

Спосіб по приготуванню:
Желатин залити 50 мілілітрами води, дати трохи постояти і розтопити не доводячи до кипіння
Цукрову пудру всипати в глибоку каструлю, залити 100 мілілітрами води, довести до повного кипіння, в процесі постійно помішуючи, і кип\’ятити на середньому вогні, інтенсивно помішуючи ще 5 хвилин
Зняти сироп, що вийшов з вогню, додати сюди желатин і збивати міксером на середній швидкості 10 хвилин
Потім в масу, додати пару крапель фруктової есенції і барвник, збивати ще приблизно 5 хвилин
Після цього додати соду і лимонну кислоту, потім ще трохи збити
Маса виходить пишна, повітряна і не повинна розтікатися
Готову масу перенести з кондитерського мішка на деко
Розміщуємо в холодильник на ніч
Зефірінкі можна склеїти попарно
Приємного апетиту!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*