Інгредієнти:
шоколад-чорний і білий
полуниця
Спосіб приготування:
На водяній бані потрібно розтопити ваш улюблений шоколад. Виключіть вогонь. Клубніку помийте і обсушіть бумажним полотенцем, хвостики не видаляти. Взяти полуницю за хвостик і опустити в шоколад, що б покрило полуницю шоколадом. Клубніку трохи потрусити щоб надлишки шоколаду видалити. Акуратно покласти полуницю на протвень застелений бумагою для випічки і поставити в холод.на 20-30 хвилин. Білий шоколад можна розтопити в мікро.печі, тільки помішуйте через кожні 30 секунд для 0.5 плитки шоколаду, вистачає 30 сек. білого шоколаду. Ложимо в поліетеленовий покет в один кут і трохи зрізаємо цей куточок, він вам буде служити за місце шприца, прикрасити полуницю і знову в холод.