Інгредієнти:
2 яйця (відокремити жовтки від білків)
75г. цукру (або цукрової пудри)
150г. натурального йогурту
150мл. сметани
1 чайна ложечка ванільной есенції
свіжі фрукти для подачі
Спосіб приготування:
Збийте жовтки з цукром до білого.
Влийте йогурт, сметану, ванільну есенцію і ретельно вимішайте до однорідності.
Перелийте в твердий контейнер для заморожування і поставте в морозилку приблизно на 1,5 години — маса має затвердіти по краях, а в центрі тільки почне тверднути.
Збийте білки в м’яку піну, введіть у заморожену масу і перемішайте.
Поставте заморожуватися на 3 години, щоб десерт повністю затвердів.
За півгодини до подачі переставте на полицю холодильника, щоб десерт трохи розм\’як.
Розкладіть кульки морозива по креманках, прикрасьте фруктами і подавайте.
СМАЧНОГО!