Інгредієнти:
3 круглих вафельних листа
300 гр.грецьких горіхів / трішки побитих /
2 столові ложечки молока
200 грам вершкового масла кімнатної температури
1 склянка натурального меду
1 скляночка цукру
сік 1 лимона
цедра 1/2 лимона
50 грам бісквітного галетного печива / поламати на шматочки / типу петібер
2 столові ложечки какао
Спосіб приготування:
Всі інгредіенти.крім масла, лимонного соку і вафель поместити в каструлю з товстим дном. Перемішати і варити на повільному вогні 15 хвилин. після того як закипить. постійно помішуйте, щоб не пригоріло.
Зняти з вогню, потім додати сік лимона. Добре перемішати і додати масло.
Дати трішки охолонути і нанести на вафельні листи.
Готовий вафельний флудн перемістити під прес і поставити на 2 годинки в холодильник.
Нарізати невеликими шматочками.