Головна » Десерти (страница 6)

Десерти

Найсмачніші і найсолодші десертики у нас

Манка-обманка

1366818043_manka-obmanka

Інгредієнти: Молоко — 0,5 літри Манка — 3-4 жменьки Цукор — 2 ст.ложки Ваніль Банан — 1 шт. Трюфелі — 2 шт. Спосіб приготування: Зварити негусту манну кашу. У креманки викласти нарізані банани і трюфель (ну можна скибочку шоколадки). Залити це манкою і перемішати. Можна повністю перемішати, а можна залишити красивий мармуровий малюнок. Верх прикрасити за бажанням: вершки, тертий шоколад, ...

Далі »

Цукерочки з інжиру

1366755021_konfetki-iz-inzhira

Інгредієнти: Інжир сушений — 20 штук Шоколад — 100 грам Масло вершкове — 50 грам какао — 1/2 пачки Спосіб приготування: Інжир проварити 7-10 хв у воді. Він трохи розбухне і стане м’яким. Остудити. Потім надрізати, видаливши \»хвостики\». Маленькою ложкою вийняти сердцевинку, яку змішати з розплавленим шоколадом і вершковим маслом. Цією ж, вже охоловшою сумішшю, начинити інжир. Обваляти в какао. ...

Далі »

Груші з брусницею

1366752569_grushi-s-brusnikoi

Інгредієнти: 2 груші (з тонкою шкіркою) 1 столова ложечка родзинок 1 столова ложечка свіжої або замороженої брусниці 1 столова ложечка нарізаних волоських горіхів або фундук, або кешью Спосіб приготування: Груші потрібно помити і, не розрізаючи, вийняти спеціальною виїмкою всю середину з насінням (можна використовувати ніж для чищення картоплі). Ізюм обшпарити окропом, змішати з горіхами і брусницею. Цією сумішшю щільно начинити ...

Далі »

Банановий десерт

1366751748_bananovyi-desert-banana-split-705384

Інгредієнти: стиглий банан — 1 штука морозиво ванільне — 100 грам шоколадний соус за смаком вершки — 50 г горіхи фундук 25 г кілька листочків м\’яти, фрукти Спосіб приготування: Банан очистити, потім розрізати вздовж і після цього скропити лимонним соком.Виложити на тарілку дві половинки банана, зверху укласти кульки ванільного морозива. Прикрасити десерт збитими вершками, шоколадним соусом, горіхами. Не забути про ...

Далі »

Десерт з яблука

Десерт з яблука

Інгредієнти:яблукогіркий шоколад — 100 грамяйцевершки — 200 млцукор — 200 грам Спосіб приготування:Зелене яблуко розрізати навпіл, вийняти серцевину і вирізати з м\’якоті декілька кульок.Залишок яблука запекти в духовці — воно ще знадобиться.Гіркий шоколад розтопити на паровій бані.Взяти сире яйце і відокремити жовток від білка. Жовток посипати цукром … і ретельно збити блендером.Жирні вершки теж збити, причому так, щоб вони стали ...

Далі »

Фруктове желе

Фруктове желе

Інгредієнти:2 пачки полуничного желе2 стакани гарячої води2 стакани холодної води1 персик5 або 6 абрикосіввиноград5 або 6 слив Спосіб приготування:Желе замочуємо в гарячій воді, потім додаємо холодну воду. Фрукти нарізаються і вкладаються у формочку (яку потрібно змочити у воді, щоб потім желе можна було вийняти з легкістю). Фрукти заливаємо желе, і на день залишаємо в холодельнику. Після цього застигле желе перевертаємо ...

Далі »

Чізкейк з малиною

1359282497_1357954871_27853_l

Чізкейк з малиною — один з найпопулярніших десертів, який до душі практично всім. Спробувавши його, ви відразу поринете в спогади про тепле літо. Щоб приготувати цей чізкейк, вам необхідно підготувати такі продукти: — 100г вершкового масла; — 300г вершкового сиру; — 1ч.л. рослинної олії; — 200г цукру; — 300г пісочного печива; — 100мл вершків; — 2ч.л. лимонного соку; — 400г ...

Далі »