Головна » Десерти (страница 2)

Десерти

Найсмачніші і найсолодші десертики у нас

Шоколадні корзинки

Шоколадні корзинки

Інгредієнти:Для кошичків150 гр. бородинського хліба2 столові ложечки цукру70 гр. гіркого шоколаду50 грам вершкового масла1 жовтокШматочок імбирного кореня ~ 3-4 сантиметрівДля начинки150 грам вершкового сиру100 мілілітрів вершків не менше 30% жирності50 грам білого шоколаду5 грам порошкового желатину Спосіб приготування:Темний шоколад розтопити на спеціальній водяній бані або ж в мікрохвильовій печі.Імбир натерти на дрібнюсінькій тертці і віджати з нього сік через марлечку. ...

Далі »

Вафельний ФЛУДН

Вафельний ФЛУДН

Інгредієнти:3 круглих вафельних листа300 гр.грецьких горіхів / трішки побитих /2 столові ложечки молока200 грам вершкового масла кімнатної температури1 склянка натурального меду1 скляночка цукрусік 1 лимонацедра 1/2 лимона50 грам бісквітного галетного печива / поламати на шматочки / типу петібер2 столові ложечки какао Спосіб приготування:Всі інгредіенти.крім масла, лимонного соку і вафель поместити в каструлю з товстим дном. Перемішати і варити на повільному ...

Далі »

Ванільне морозиво

Ванільне морозиво

Інгредієнти: 2 яйця (відокремити жовтки від білків) 75г. цукру (або цукрової пудри) 150г. натурального йогурту 150мл. сметани 1 чайна ложечка ванільной есенції свіжі фрукти для подачі Спосіб приготування: Збийте жовтки з цукром до білого. Влийте йогурт, сметану, ванільну есенцію і ретельно вимішайте до однорідності. Перелийте в твердий контейнер для заморожування і поставте в морозилку приблизно на 1,5 години — маса ...

Далі »

Кукурудзяні кульки

Кукурудзяні кульки

Інгредієнти: 180-200 гр. вершкового масла 500-600 грам ірисок-КісКісок 150 грам кукурудзяних паличок (2 пачки) Спосіб приготування: Іриски очистити. Масло разом з ірисками розтопити на повільному вогні безперервно помішуючи. Можна навіть на водяній бані, але це довго. Сумішшю залити палички, переміщати. Розкласти на харчову плівку, ручками сформувати кульки. Остудити в холодильнику не менше 1 години.

Далі »

Десерт з печивом

Десерт з печивом

Інгредієнти: Будь-яке тісто для пісочного печива. Автор пропонує: Цукрова пудра 100г. Жовтки 4 шт. Вершкове масла 200г. Борошно 250 г. КРЕМ: Вершки 36% 200 грам Цукрова пудра 35 м. Сир Маскарпоне 50 м. Ананас або інші фрукти або ягоди Терт.шоколад — для прикраси Спосіб приготування: Розігріти духовку при 170 град. Жовтки змішати разом з цукровою пудрою, потім додати м’яке вершкове ...

Далі »

Профітероль

Профітероль

Інгредієнти: тісто: Вода-200 мілілітрів Масло-80 грам Борошно-120 грам Сіль-щіпка Яйця — 4 шт Цукор 1 чайна ложечка Крем Chantilly: Вершки-200мл Цукрова пудра-20гр Шоколадний соус: какао порошок — 50 грам гіркий шоколад-50 грам молоко — 150 грам цукор — 150 грам Спосіб приготування: Готуємо тісто: Наливаємо в каструлю 200 мл води, додаємо масло, цукор і щіпку солі. Як тільки вода почне ...

Далі »

Ананасові рулети

Ананасові рулети

Інгредієнти для приготування ананасових рулетів: ананас полуниця 50 гр. вершків 35% (для збивання) 1 столова ложка цукрової пудри цукор Спосіб приготування: вершки збити з цукровою пудрою і відставити в холодильник відрізати 4 дуже, дуже тонких кружельця ананаса на гарячій сковороді розтопити маленький шматочок вершкового масла Кружельця ананаса обсмажити трішки з двох сторін і ще в гарячому вигляді присипати трохи цукром, ...

Далі »

Варення з айви

1367778668_varene-iz-aivy-jantar

Інгредієнти: 1.Айва дуже стигла-5кг 2.Цукровий пісок-6кг (1200г на 1кг айви) 3.Вода-1, 8літри (300 мл на 1 кілограм цукру) +1 стакан Спосіб по приготуванню: Айву треба вимити, розрізати навпіл, потім видалити серцевинку, очистити від шкірки Шкурки айви покласти в посуд, залити водою 1800л +1 стакан, поставити варити Тим часом, айву нарізати півкільцями. Коли айвові шкурки повністю закиплять, вам треба дати поваритися ...

Далі »

Журавлинне сорбе

Журавлинне сорбе

Інгредієнти для приготування десерта Журавлинне сорбе: 2 склянки свіжої журавлини 1/2 склянки цукру 150 мл води 3 яєчні білки Спосіб приготування: 1.Клюкву протерти через сито (щоб у сорбе не потрапила шкірка або гілочки, які часто бувають на ягоді) 2.Цукор перемолоти в цукрову пудру. 3.Получений журавлинний сік, пудру і воду змішати в блендері. 4.Вилити масу в контейнер і поставити в морозильну ...

Далі »

Пудинг Custard

Інгредієнти:Жаростійка форма на 150 мл, 2 чашкиМолоко, 190млЦукор, 40гЯйце, 2штВанільна есенція, кілька крапельКарамельний «соус»:— Цукор, 5ст.л.— Вода холодна, 4ст.л.— Вода кип’ячена, 2 ст.л._________Свіжі ягоди:— Чорниця, малина, полуниця …Свіжі листочки перцевої м’ятиЗбиті вершки (з магазину)Олія для змащування форми Спосіб приготування:Змастити маслом формочкиЗробити карамельний соус. У миску помістити воду з цукром і поставити на вогонь. Помішуючи, нагрівати. І як тільки колір придбає ...

Далі »