Інгредієнти для приготування ягод з вафель: 800 грам вафель (світлих і не дуже солодких), 1 банку згущеного молока, трохи мармеладу зеленого кольору, невеликий сирий буряк, трохи цукрового піску. Спосіб приготування: Вафлі пропустити через м’ясорубку і після цього змішати зі згущеним молоком так, щоб з отриманої маси можна було зліпити схожі на «оригінал» ягоди. З солодкої вафельної маси сформувати ягоди, надавши ...
Далі »Десерти
Щербет з ківі
Інгредієнти для приготування щербета з ківі: 900 грам ківі 1 апельсин пів лимона 40 грам цукрової пудри Спосіб по приготуванню: Ківі очистити, порізати, віджати сік лимона і апельсина. Все збити в пюре, додати цукор Викласти у форму для заморожування Поставити на ніч в морозильник.
Далі »Кавовий крем
Інгредієнти:перший шар:25 мілілітрів міцно завареної кави1/2 чайної ложечки желатинупочищені горіхи 2 столові ложечкиДругий шар:2 столові ложечки меду3 столові ложечки цукрової пудри400 грам сирної маси (крем чіз)150 грам натурального йогурту10г желатину.третій шар:150г натурального йогурту200мл вершків100г молочного шоколаду2ст.л цукру500мл води4ч.л кави2ч.л кавового лікеру (якщо немає, то замінити 2ч.л кави)20г желатину (вишневе, шоколадне желе, пачка на 200 грам)форма для кексу Спосіб приготування:форму поставити ...
Далі »Торт шоколадний
Інгредієнти:4 яйця350 грам цукру150 грам борошна + 1 столова ложечка1 столова ложечка крохмалю150 грам маргарину150 грам вершкового масла1/2 чайної ложечки соди80 грам какао2 грам ваніліну100 мілілітрів води250 мілілітрів молока250 грам пісочного печива2 столові ложки мелених горіхів50 мл коньяку Спосіб приготування:Збити 3 яйця з 200 грамами цукру, влити розтоплений маргарин, перемішати. Всипати 50 грам какао, 150 грам борошна, 1 грам ваніліну ...
Далі »Полуниця в шоколаді
Інгредієнти:шоколад-чорний і білийполуниця Спосіб приготування:На водяній бані потрібно розтопити ваш улюблений шоколад. Виключіть вогонь. Клубніку помийте і обсушіть бумажним полотенцем, хвостики не видаляти. Взяти полуницю за хвостик і опустити в шоколад, що б покрило полуницю шоколадом. Клубніку трохи потрусити щоб надлишки шоколаду видалити. Акуратно покласти полуницю на протвень застелений бумагою для випічки і поставити в холод.на 20-30 хвилин. Білий шоколад ...
Далі »Зефір фруктовий
Інгредієнти:0.5 кг цукрової пудри15 гр. желатину (швидкорозчинного)0.5 чайної ложечки содифруктова есенціяхарчовий барвниклимонна кислота (на кінчик ножа) Спосіб по приготуванню:Желатин залити 50 мілілітрами води, дати трохи постояти і розтопити не доводячи до кипінняЦукрову пудру всипати в глибоку каструлю, залити 100 мілілітрами води, довести до повного кипіння, в процесі постійно помішуючи, і кип\’ятити на середньому вогні, інтенсивно помішуючи ще 5 хвилинЗняти сироп, ...
Далі »Печене яблуко
Інгредієнти:яблука — 4 шт. (антонівка)сир — 200 гр.яйце — 1 штукацукор — 1 столова ложечкаванільний цукор — 1/2 чайної ложечкимед — 1,5 столових ложки Спосіб по приготуванню:1) взяти 4 яблука (антонівка) зрізати \»шапочку\» з кожного з них. вийняти серединку яблука, таким чином щоб у вас вийшов \»яблучний стаканчик\» з середньою товщиною стінок2) Сир протерти через ситечко3) Відокремити жовток. У жовток ...
Далі »Десерт \»ОРХІДЕЯ\»
Інгредієнти:апельсиниГрейфрут троянд.апельсин гренадінмандаринижелатин, цукор, вода. Спосіб приготування:Почистити всі приготовані фрукти і порізати кружальцями, склавши їх у форму. Підготовити заливку, закип\’ятити воду з цукром, відключити, додати желатин, добре перемішати і залити фрукти, остудити, поставити в холодильник до застигання! Для того що б вийняти, опустити форму на кілька хвилин у горячу.воду! Подавати з морозивом.
Далі »Медові Локма
Інгредієнти:• 3 стаканчика борошна• 1 столова ложка дріжджі• Щіпка солі• 2 столові ложечки меду• 1 шт. яйце• Тепла водаДля смаження:• Соняшникова оліяДля підсипки:• Цукор• Будь-який мармелад Спосіб приготування:З початок дріжджі поставити у склянку і додати 1 чайну ложечку цукру і заливаємо 3 ст.ложками теплої води і чекаємо поки вона розбухне і вже потім додамо в борошно. По черзі додаємо мед, ...
Далі »Яблучка з корицею
Інгредієнти:яблукокорицяцукорТісто (листкове) Спосіб приготування:Беремо яблуко і видаляємо сердцевну. Розкачуємо тісто і вирізаємо квадрат. На нього ставимо яблуко, попередньо заповнивши виїмку цукром і корицею. Защипляємо кінці тіста і формуємо мішочек. Оформляємо мішечок листками. Змазуємо мішечок жовтком і відправляємо в разігріту духовку при темпеатуре-180-190 градусів. Ось яблучка і готові. Приємного апетиту!!!!!
Далі »