Головна » Десерти (страница 5)

Десерти

Найсмачніші і найсолодші десертики у нас

Ананасовий десерт

Ананасовий десерт

Інгредієнти:200 грам ананасового йогурту50 грам ананаса50 грам цукру500 грам вершків 36%2 жовтка20 грам желатину Спосіб приготування:Жовтки збити з цукром, після цього додати йогурт. Добре перемішати.Ананас дрібно порізати, додати до йогурту.Желатин замочити. Коли желатин набухне, додати в крем.Вершки добре збити і теж додати в крем.Все перемішати.Викласти у форми і на 3 години в холод.

Далі »

Желе \»Екзотика\»

Желе "Екзотика"

Інгредієнти:желатин — 100 грамсметана — 600 грамсік апельсина — 250 грамсік винограду — 250 грамцукор-150 грамванілін — 1.5 грамвода 4 — столові ложкиманго, папая, ківі, виноград, персик, ананас. Спосіб приготування:Желатин залити холодною кип\’яченою водою, розмішати і дати набухнуть. Сметану, ванілін і цукор збити міксером, поки цукор не розчиниться, додати третю частину желатину, підігріти до розтворення. Розлити по келихах і прибрати ...

Далі »

Сільський десерт

Сільський десерт

Інгредієнти:0,5 літри молока3 столові ложки з гіркою крохмалю2 столові ложечки цукруПакетик ванільного цукру2 столові ложечки морквяного соку (для додання приємного кремового кольору) Спосіб по приготуванню:Крохмаль, цукор і ванілін розвести невеликою кількістю холодного молока (приблизно 4-5 столових ложечок). Моркву треба натерти на дрібній тертці і віджати сік через спеціальну марлю, додати до крохмалю молочної суміші. Останнє, молоко потрібно довести до кипіння. ...

Далі »

Медовий сир

Медовий сир

Інгредієнти:на 6 шматочків моцарелли (гауда) товщиною в 0,5 см3 столові ложки меду3 столові ложки пластівців мигдалю (подрібнені волоські горіхи) Спосіб приготування:підсмажуємо трохи горішки і додаємо мед, розтоплюємо на невеликому вогні.додаємо сир і даємо йому розплавитись, він повинен стати м\’яким, але не зовсім розтануьт, викладаємо сир на тарілочку і поливаємо медом.Мені дуже сподобалося, тільки я робила з волоськими горіхами, і трохи ...

Далі »

Запечені яблука

Запечені яблука

Інгредієнти:яблукародзинкигоріхи волоськікориця0,500 мл.молокаванілін 2пачки1 яйце150 грам цукру1 столова ложечка крохмалю Спосіб приготування:Родзинки, горіхи змішати з корицею. У яблуках вирізати серцевинку і начинити родзинками з горіхами, запекти 20хв в розігрітій духовці 200град.400гр.молока закип\’ятити, цукор розтерти з яйцем, крохмалем, ваніліном і 100мл.молока і потихеньку вливати в кипляче молоко і помішувати до загустіння, подавати теплими.Можна посипати тертим шоколадом. Яблука можна запекти в мікрохвельовці.

Далі »

Фруктовый десерт

Фруктовый десерт

Інгредієнти:Консервовані персики-1банкаПісочне печиво-200гВершки-250млсвіжа полуниця Спосіб приготування:Персики вийняти з банки, 2/3 плодів подрібнити в пюре.Клубніку (відклавши кілька ягід для прикраси) і останні персики нарізати. Печення поламати на невеличкі кусочки .В красивий скляний стакан викласти шарами персикове пюре, печиво, шматочки полуниці, збиті слівки. Прикрасити персиками і ягодами полуниці.До подачі тримати в холодильнику.Приємного апетиту!

Далі »

Рисовий пудинг

Рисовий пудинг

Інгредієнти:0,5 скляночки круглого рису1.5 літра молока + 0.5 скляночки молочка,5-6 столових ложечок цукру,1 жовток,3 столові ложечки крохмалю,2 столові ложечки рожевої води або ваніліну за смаком Спосіб по приготуванню:Для початку треба промити рис, залити рис молоком + цукор і поставити варити до готовності рису (щоб розварився), постійно помешуючи. Жовток і крохмаль розвести в 0,5 стаканчика молока і вилити в киплячий рис, ...

Далі »

Десерт \»зимовий\»

Десерт "зимовий"

Інгредієнти:1 літр молока2 пакетика ванільного пудингу50 грам порізаного мигдалю50 грам манкикампот клубнічно — малиновий з ягодами 400-500 мл.100 грам цукру1 ст.л крохмалю Спосіб приготування:500 мл. молока з цукром закип\’ятити і зварити манну кашу,В 500 мл.молока розвести пудинг і зварити, додати мигдаль і змішати з кашею, добре перемішати.Кампот відокремити від ягід, закип\’ятити і додати крохмаль, повинен вийти кисільДесерт розкласти по формачкам, ...

Далі »

Десерт

Десерт

Інгредієнти:на бізе:білки — 4цукрова пудра -12 столових ложечокванільний цукор -1 пакетикмасло рослинне для змащення листкана крем:варене згущене молокотертий і смажений (несолоний) арахіс Спосіб приготування:сильно охолодити яєчні білки.збити їх в піну з ванільним цукром.потім поступово додавати цукрову пудру, продовжуючи збивати.готовий крем покласти в целофановий пакет.куточок пакета зрізати.на змащений лист висадити маленькі бізе.випікати при t ° 60, приблизно 1-1.5 години.Коли бізе готове, ...

Далі »