Суп з телячих нирок з грінками

Суп з телячих нирок з грінками

Головна » Перші страви » Суп з телячих нирок з грінками
Суп з телячих нирок з грінками

Необхідні інгредієнти:
Телячі нирки — 400 грам
1 цибулина
мелені сухарі — 3 ст. ложки
вершковий маргарин — 4 столових ложечки
1 літр бульйону
зелень петрушки, імбир, мускатний горіх, сіль
білий хліб — 250 грам
2 ст. ложки нарізаного кропу.

Спосіб приготування:
Суп з телячих нирок з грінками став саме таким особливим блюдом, яке сподобалося всій моїй родині.

Нирки очистіть від жиру і плівок, промийте і розріжте кожну уздовж на дві частини, потім залийте їх холодною водою і відваріть. Нирки процідіть і наріжте скибочками. Далі, дрібно наріжте зелень петрушки і цибулю. Потім розігрійте трохи сковороду з маргарином і покладіть нирки і цибулю, посипте їх сухарями і зеленню, перемішайте, після чого посипте імбиром, мускатним горіхом і петрушкою, посоліть і гарненько обсмажте. Після виконаної процедури перекладіть вміст в бульйон і поваріть близько 5 хвилин. Наріжте білий хліб невеликими кубиками і обсмажте на маргарині, розкладіть грінки по тарілках і залийте гарячим супом, не забудьте посипати нарізаним кропом для аромату.

Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*