Рецепт Ріболліти

Рецепт Ріболліти

Головна » Перші страви » Рецепт Ріболліти
Рецепт Ріболліти

Для мене блюдо здалося зовсім незвичайним. Побачивши рецепт, я зрозумів, що нічого незвичайного в ньому немає — навпаки, тільки знайомі мені продукти. Через 10 хв.після ознайомлення, я почав готувати. У приготуванні нічого складного немає, хоча раніше мені здавалося, що все пройде складніше. Але, в результаті, приготування цієї страви відняло в мене не більше 30 хвилин. Іноді, стільки часу йде у мене, щоб приготувати банальну смажену картоплю з м\’ясом. Я не пошкодував, що почав готувати саме це блюдо, яке сподобалося мені і моїй родині. Упевнений, що і ви не пошкодуєте після того як спробуєте приготований суп.

  Сочевичний суп

Основні інгредієнти для супу, розрахованого на 6 порцій:
— 100 г. копченої грудинки,
— 2 моркви і 2 цибулини (порізати дрібно),
— Подрібнений часник,
— Біла квасоля і помідори (по1 банці),
— Листя петрушки (1 пучок, подрібнити),
— 500 р. овочевого бульйону або курячого,
— 250 г сухого хліба (очистити від скоринки і порізати),
— Білокачанна капуста або савойська капуста (нарізати соломкою),
— Пармезан,
— Оливкова олія (6 ст.л.).

Приготування:

1. Наливаємо в каструлю оливкову олію і розігріваємо його, після чого додаємо грудинку.
2. Потім додаємо цибулю, моркву, часник, петрушку. Перемішуємо і накриваємо кришкою.
3. Тушкуємо всі інгредієнти протягом 15 хвилин, помішуємо.
4. Виливаємо в каструлю бульйон і викладаємо разом з ним банку помідорів і половину банки білої квасолі. З тієї квасолі, яка у нас залишилася, робимо пюре і також додаємо в суп.
5. Після закипання, додаємо капусту.
6. Далі кладемо шматочки сухого хліба, сіль і перець за смаком, накриваємо кришкою і залишаємо на 8-10 хвилин.
7. Після цього наливаємо оливкову олію, настоюємо суп протягом 5 хвилин при закритій кришці.
8. Розливаєм по тарілках і зверху посипаємо пармизаном

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*