
Всім відомо, що борщ є національним блюдом для кожного українця. Але час біжить і смаки змінюються. Радо представляємо вашій увазі рецепт нового українського борщу. Приготувати це блюдо мене надихнув мій похід в магазин, саме там я побачив смачне зображення борщу, який дуже зацікавив мене.
Для початку нам потрібно.
2ст.л. насіннячок соняшника і олії. Пів чайної ложки коріандру, каррі, калінджі і асафетиди. 4 літри води. 3 помідори або томатна паста, 5 середніх картоплин. Маленький буряк і середня морквина, парочка лаврушки і 1 ч.л. кропу. Половинка середньої капусти, і сметана.
Далі нарізаємо картоплю, моркву і буряк кубиками. Шаткуємо капусту і кип\’ятимо воду.
Беремо і обсмажуємо насіння соняшнику на сковорідці і додаємо буряк і коріандр. Все це обсмажуємо близько однієї хвилини. Додаємо рослинне масло, каррі, калінджі, асафетиду. Смажимо 2-3 хвилини. Додаємо картоплю і капусту і смажимо ще 10 хвилин. Після вливаємо томатну пасту або помідори дрібно нарізаними кубиками, лаврушку і кріп. Заливаємо окропом, солимо і перчимо. Ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння. Далі слід, дати борщу настоятися 15 хвилин.
Смачного!