Гострі щи

Гострі щи

Головна » Перші страви » Гострі щи
Гострі щи

Інгредієнти:
капуста — 1/4 невеликого качана
помідор — 1 штучка середнього розміру
морква — 1 штучка середнього розміру
картопля — 2 шт сренего розміру
сельдірей — 1 стебло середнього розміру
цибуля зелена — 1/3 пучка
яловичина — 300 грам
кетчуп Хаїнс — 2 столові ложки
часник — 2 середні головки

Спеції: чорний перець, сіль, паприка, італійські трави.

Спосіб приготування:
Поставити на невеликий вогонь варитися яловичину. До кінця вона варитися не повинна, всього хвилин 20.
в цей час нарізаємо овочі. окремо змішати порізаний помідор і цибулю (вони нам знадобляться пізніше).
Взяти глиняний горщик (у мене на 2 літри). Покласти всі овочі, крім помідора і лука, далі залити гарячим бульйоном з м\’ясом. Поставити в духовку і дати поваритися хвилин 30.

Далі витягнути горщик з духовки і додати туди помідор з цибулею, а також всі спеції і кетчуп.
Поставити горщик назад в духовку і варити ще хвилин 40.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*