Розсольник

Розсольник

Головна » Перші страви » Розсольник
Розсольник

Інгредієнти:
500 гр. курячі шлуночки
лавровий лист
сіль
картопля
жменю перлової крупи
солоні огірки
рослинна олія (для смаження)
морква
цибуля
зелень петрушки, кропу (можна сухі)
сметана або майонез (для заправки)

Спосіб приготування:
Зварити бульйон з курячих шлуночків.
Додати картоплю (порізану кубиками) і промиту перлову крупу.
На рослинній олії обсмажити цибулю та моркву (порізані кубиками) до золотистого кольору.
Коли картопля зваритися додати солені огірки (порізані кубиками).

Додати обсмажену цибулю і моркву.
Посолити за смаком (можна додати маринад з огірків).
Додати зелень.
* У тарілку покласти ложечку сметани або майонезу.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*