Інгредієнти:
курка, або суповий курячий набір
катошка 5 шт. (середніх)
морква 1 досить велика
цибуля 2 або 3 шт (середні)
часник 2 або 3 зубчики
для галушок:
борошно
яйце
горілка 1 чайна ложечка
соняшникова олія 1 чайна ложка
Спосіб приготування:
Це дуже простий супчик, не буду довго мудрувати, а просто, запропоную свій рецепт дуже ароматного й моторошно смачного супчика.
У воду покласти курку, порційно нарізувану, 1 цілу цибулину, довести до кипіння і тушити на маленькому вогні 1 годину, після чого вийняти цибулину.
На сковорідці підсмажити зубчики часнику, щоб масло ввібрала запах, часник вийняти і на цьому маслі протушкувати морквину.
Окремо підсмажити цибулю, нарізану кубиками.
Додати картоплю, порізану кубиками.
Готуємо галушки: змішуємо всі інгредієнти (тісто має бути м\’яким, якщо воно тверде, то додаємо трохи курячого бульйону. Від тіста відриваємо шматочки і формуємо з них кульки. Додаємо в суп лавровий лист, сіль, перець горошком, закидаємо галушки, додаємо суху зелень: кріп, орегано. Даємо покипіти 5 хвилин і вимикаємо.
Суп виходить шалено ароматним і дддддуже смачним