Інгредієнти:
індичка 2шт.
курячий окорил. 1шт.
перець горош. 5-6шт.
сіль морська
цибуля порей
морквина 1шт.
картопля 2шт.
цибуля 2шт.
щавель 2пучка
яйце перепелине
сметана
зелень
масло вершкове
перець чилі або чорний мелений.
Спосіб приготування:
Так захотілося кисленького і легенького!
Вирішила приготувати зелененький супчик.
Отже, приступимо:
М\’ясо птиці не морожене (свіжак) Помили і закинули в каструльку, даємо покипіти 10 хвилин і зливаємо воду. Потім знову заливаємо гарячою водою, туди ж сіль, перець, цибулю (1шт.нечищена) Варимо 20-30хв. Після виймаємо мяско, обробляємо і нарізаємо шматочками (як подобається)
У бульйон кидаємо дрібно порізану моркву, порей, картопля (на крупній тертці) цибуля, варимо 15 хвилин на маленькому вогні під кришкой. Потім опускаємо м\’ясо, щавель, зелень, доводимо до кипіння і знімаємо.
Розливаємо по тарілочках, кладемо перепел.яйця (варені) сметанку, перчик чилі (на любителя) можна чорненький, якщо мало зеленушки, кидаємо ще! Чорний хліб намазуємо вершковим маслом (сільським) Все готово! Можна їсти!