Щавелений суп

Щавелений суп

Головна » Перші страви » Щавелений суп
Щавелений суп

Інгредієнти:
індичка 2шт.
курячий окорил. 1шт.
перець горош. 5-6шт.
сіль морська
цибуля порей
морквина 1шт.
картопля 2шт.
цибуля 2шт.
щавель 2пучка
яйце перепелине
сметана
зелень
масло вершкове
перець чилі або чорний мелений.

Спосіб приготування:
Так захотілося кисленького і легенького!
Вирішила приготувати зелененький супчик.
Отже, приступимо:
М\’ясо птиці не морожене (свіжак) Помили і закинули в каструльку, даємо покипіти 10 хвилин і зливаємо воду. Потім знову заливаємо гарячою водою, туди ж сіль, перець, цибулю (1шт.нечищена) Варимо 20-30хв. Після виймаємо мяско, обробляємо і нарізаємо шматочками (як подобається)
У бульйон кидаємо дрібно порізану моркву, порей, картопля (на крупній тертці) цибуля, варимо 15 хвилин на маленькому вогні під кришкой. Потім опускаємо м\’ясо, щавель, зелень, доводимо до кипіння і знімаємо.
Розливаємо по тарілочках, кладемо перепел.яйця (варені) сметанку, перчик чилі (на любителя) можна чорненький, якщо мало зеленушки, кидаємо ще! Чорний хліб намазуємо вершковим маслом (сільським) Все готово! Можна їсти!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*