Філе форелі

Філе форелі

Філе форелі

Інгредієнти:
Філе форелі — 400г.
Часник — 1 велика часточка
Вершкове масло — 4ст. ложки
Гірчиця \»Російська\» (в рецепті \»Діжонська\») — 2ст. ложки (в рецепті 4)
Яблучний сік (можна сухе біле вино) — 100 мл.
сіль

Спосіб приготування:
Філе форелі (можна порізати на шматки шириною 30-40мм) викласти шкірою вниз в деко, змащене маслом.
Полити рибу олією, злегка посолити, помістити в духовку, попередньо розігріту до 250 градусів (якщо є, то режим \»гриль\») і смажити 5 хвилин.
Підлива: часточку часнику подрібнити і обсмажити з додаванням 1 столової ложки масла в межах 3хв., додати гірчицю і яблучний сік і дати рідині трохи википіти (5хв.)

Залити рибу підливою і смажити в духовці при температурі 200гр. протягом 15 хв (до утворення рум\’яної скоринки).
На гарнір рис або картоплю.

Перед подачею рибу присмачити соком лимона.
Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*