Інгредієнти:
Філе форелі — 400г.
Часник — 1 велика часточка
Вершкове масло — 4ст. ложки
Гірчиця \»Російська\» (в рецепті \»Діжонська\») — 2ст. ложки (в рецепті 4)
Яблучний сік (можна сухе біле вино) — 100 мл.
сіль
Спосіб приготування:
Філе форелі (можна порізати на шматки шириною 30-40мм) викласти шкірою вниз в деко, змащене маслом.
Полити рибу олією, злегка посолити, помістити в духовку, попередньо розігріту до 250 градусів (якщо є, то режим \»гриль\») і смажити 5 хвилин.
Підлива: часточку часнику подрібнити і обсмажити з додаванням 1 столової ложки масла в межах 3хв., додати гірчицю і яблучний сік і дати рідині трохи википіти (5хв.)
Залити рибу підливою і смажити в духовці при температурі 200гр. протягом 15 хв (до утворення рум\’яної скоринки).
На гарнір рис або картоплю.
Перед подачею рибу присмачити соком лимона.
Смачного!