Інгредієнти:
на 12 штук:
4 яйця,
3-4 столових ложечки сметани,
3-4 столових ложечки борошна,
сода на кінчику ножа,
сир пармезан або інший сир, але із твердих сортів — 50-70гр,
лосось слабосолений або копчений — 50 грам
перчик чилі — 1 штучка
суміш прованських або італійських трав,
2-3 пера зеленої цибулі.
Спосіб по приготуванню:
Яйця потрібно збити.
Продовжуйте збивати, додаючи натертий пармезан (або інший сир, але із твердих сортів).
Додати сметану, борошно, соду, продовжувати збивати.
Консистенція тіста повинна бути рідкою.
Порізати маленьким кубиком лосося, додати в тісто.
Порізати дрібно зелену цибулю, перчик чилі, додати в тісто.
Посипати прованськими травами.
Виливати у формочки для кексів.
Випікати при 180* близько 40 хвилин.
Трохи остудити і дістати з формочки.