Кекс полярний

Кекс полярний

Головна » Випічка » Кекс полярний
Кекс полярний

Інгредієнти:
250 грам м\’якого масла
250 грам цукру
1 пакетик ванільного цукру, краще бурбон
4 яйца
400 грам борошна
100 грам крохмалю
1 щіпотка солі
100 мілілітрів молока
1 пакетик розпушувача
30 грам какао-порошка
1 столова ложечка цукрової пудри

Спосіб по приготуванню:
Масло збити до консистенції крему, поступово додати цукор і ванілін, яйца збити в пінку, окремо висипати борошно, пекарський порошок і сіль, додати молоко, збиваючи в піну. Добавити яєчну масу, потім все добре вимісити.
Половину тіста викласти у форму, бажано з дірочкою по середині. До частини тіста, що залишилась додати какао-порошок. Викласти темне тісто на світле і за допомогою виделки вималювати спіралі, щоб вийшов мармуровий малюнок.
Кекс поставити в заздалегідь прогріту до 180 град. духовку, після цього випікати приблизно одну годину, перевірити за допомогою зубочистки на готовність. Потім охолоджений кекс, посипати цукровою пудрою.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*