Головна » Випічка (страница 6)

Випічка

Найкращі рецепти по випічках

Листковий \»Сюрприз\»

Листковий "Сюрприз"

Інгредієнти:1 упаковочка листкового тіста (275 г)350 грам свинячого фаршу1 велика цибулинкаперецьсільспеції1 зубчик часнику2 столова ложка сметани5 яєць1 жовток Спосіб по приготуванню:Цибулю потрібно перемолоти в блендері. У фарш додати цибулю, роздавлений часник, сіль, перець, улюблені спеції, сметану і добре перемішати до однорідності.Листкове тісто порізати на 5 однакових квадратів.Яйця зварити, остудити і очистити.На кожен квадрат викласти по 2 столових ложки фаршу. Зверху ...

Далі »

Сирний обманщик

Сирний обманщик

Інгредієнти:100 гр.сиру фета / можна використовувати бринзу /120 гр.тертого сиру Емменталь150 гр.сиру / дрібнозернистого 3% жирності /180 гр.самозбігаючого борошна або стільки ж звичайного +1 ч.л.пекарского порошку2 яйця100 гр.растопленого і охолодженого вершкового масла50 гр.тертого сиру Емменталь для посипання зверхуФорма для кексу на 1300 мл. змазана маслом, де дно потрібно застелити пекарським папером. Спосіб приготування:Розім\’яти фета руками, сир вилкою, добавити масло, муку ...

Далі »

Пиріг фермерський

Пиріг фермерський

Інгредієнти:Тісто листкове готове 500гр.Яйця 6 шт.Гриби мариновані опеньки 100гр. (В оригіналі шампіньйони)Сир bocconcini 150-200гр. (В оригіналі рікотта)Шпинат свіжий 1 склянка (200гр)Кріп половина пучка.Болгарський перець 1шт.Перець чорний мелений за смаком.Сіль за смаком.Оливкова олія 50мл. Спосіб приготування:Помити, обсушити і скласти в комбайн укрон і шпинат.Помити, обсушити і видалити насінну коробку з болгарського перцю і покласти в комбайн до зелені + додати сир ...

Далі »

Пиріг з корицею та яблуками без цукру

Пиріг з корицею та яблуками без цукру

Щоб приготувати пиріг з корицею і яблуками, що не містить цукру, і ідеально підходить для дієти при цукровому діабеті, вам будуть потрібні наступні продукти:— 115г дієтичного маргарину;— 1-2 яблука;— 200г сушених фініків;— 0,5ч.л. солі;— 2 яйця;— 75г родзинок;— 150г просіяного борошна грубого помелу;— 115г сочевичної борошна;— 2ч.л. порошку для випічки;— 175мл кокосового молока. Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть маргарином ...

Далі »