Інгредієнти:125г масла125г цукру1п. ваніліну1 щіпка солі3 яйця200 грам муки2 чайні ложечки розпушувача2-4 столові ложечки молока750 г. яблуккориці Спосіб приготування:У чашці збиваємо масло, цукор, ванілін і сіль до білого кольору.Потім потрібно додати яйця, добре збити, потім муку розпушувач і молоко перемішати.Форму застелити папером і викласти туди тісто.(у мене в цей раз маленькі яблучка, смачно але метушні більше) яблука помити, видалити насіння ...
Далі »Випічка
Ніжний кекс
Інгредієнти:3 яйця,1 стаканчик цукрової пудри,0.5 стаканчика молока0.5 стаканчика раст. масла1,5 чайної ложечки пекарского порошку1 стаканчик борошна (або трохи більше — тісто має бути як густенька сметана)цедра 0.5 лимона або 2 чайних лолежчки какао (на вибір). Спосіб приготування:Білки треба відокремити від жовтків.Жовтки потрібно буде розтерти з двома столовими ложечками пудри, додати молоко, масло, борошно, пекарський порошок. Все добре змішати.Білки збити в ...
Далі »Плетінка з м\’ясом
Інгредієнти:450г листкового тіста, 1 цибулина, 750г фаршу змішаного (яловичини і свинини), 1 яйце, 1 столова ложечка томатної пасти, 2 столових ложечки панірувальних сухарів, 2 столових ложечки вершкового масла Спосіб приготування:Цибулю почистити, подрібнити. У миску покласти фарш, яйце, цибулю, панірувальні сухарі і томатну пасту. Посолити, поперчити і потім перемішати. Після цього фарш гарненько вибити, щоб наситити його киснем.Тісто розкачати в прямокутник ...
Далі »Кексики діткам
Інгредієнти:1. борошно-1стаканчик2. крохмаль-0.5ст.3. цукор-0.5стаканчика4. маргарин — 50 грам5. молочко — одна третина склянки6. яйця 2 шт.7. розпушувач — 1, 1.5 чайних ложечок8. насіння соняшника, чищене для посипання зверху.9. шоколад молочний — 50гр.10. одне яблуко. Спосіб приготування:1. збиваємо яйця з цукром2. додаємо молоко і розтоплений маргарин3. введемо крохмаль, борошно, розпушувач і все добре змішаємо4. форми добре змащуємо рослинним маслом5. ложкою наповнюємо ...
Далі »Ромова трюфель
Інгредієнти:100 мл. вершків,80 мл. Рома,300 гр. чорного шоколаду.100 г. вершкового масла.Ізюм, мигдаль. Спосіб приготування:Вершки і ром нагріти, але не кип\’ятити, чорний шоколад порізати і покласти разом з вершковим маслом до вершків і розплавити помішуючи.Масу трохи охолодити, хвилини 3-4.Налити за допомогою кульочка, відрізавши куточок, прикрасити мигдалем і поставити в холодильник.Шкода стало шоколаду, що залишився, і вирішила зробити родзинки в шоколаді — ...
Далі »Вівсяні кекси
Інгредієнти:0,5 стаканчика вівсяних пластівців0,5 стаканчика молока1 яйце100 грам м\’якого маргарину2 стаканчики борошна0,5 стаканчика цукру1 столова ложечка пекарського порошку1 морквина1 кабачокСіль, прянощі Спосіб приготування:Пластівці залити молоком, залишити на 5хв. Додати яйце, маргарин, пекарський порошок, цукор, овочі натерті на тертці, сіль, спеції, борошно. Гарненько перемішати. Викласти у формочки. Випікати 20хв. Можна посипати все це цукровою пудрою.Смачного вам!
Далі »Кекс з шоколадом
Інгредієнти:1/2 пачечки маргарину (125 г), 150г цукрової пудри, 1/2 баночки згущеного молочка (200 грам), 4-5 яєць, 200-250 грам борошна, 1/2 пакетика розпушувача для тіста, а також 1 пакетик ваніліну, 100г гіркого темного шоколаду.Для глазурі: 100г темного гіркого шоколаду, 50г вершкового масла, 2 столові ложечки цукрової пудри, 2 столові ложечки незібраного молока. Спосіб приготування:Маргарин розтираємо з цукровою пудрою до білої пишної ...
Далі »Рулет \»Ніжність\»
Інгредієнти:Для бісквіта:яєць — 6 штукцукор-7 столових ложечокборошно-7 з гіркою столових ложечокпорошок для тіста або 1 чайна ложечка содиванільний цукор. Для крему:400 гр. жирних вершків і 1 стаканчик цукру.наповнювачі для рулету № 1чорна смородина перетерта з цукром — 4 ст.л.тертий шоколад-50 гр.для рулету № 2волоські горіхи — 100 гр. жарены і подрібнені.трохи какао. Спосіб приготування:білки потрібно відокремити від жовтків.жовтки збити разом ...
Далі »Печиво до чаю
Інгредієнти:250 грам маргарину1 яйце1/2 склянки кефіру3/4 скляночки цукру0,5 чайної ложечки соди, политої оцтомборошно (приблизно 3-4 склянки)варення100 г шоколаду або шоколадна глазур Спосіб приготування:Розтопити 250 грам маргарину. Додати цукор, яйце, кефір, соду. Все добре перемішати. Поступово, вимішуючи, додаємо борошно. Тісто має бути пружним, але не твердим. Ділимо тісто на дві рівних частини.Одну частинку розгортаємо в пласт товщиною приблизно 0,5 сантиметрів. Зверху ...
Далі »Полуничний рулет
Інгредієнти:Тісто:4 столових ложечки борошна з гіркою2 столових ложечки крохмалю з гіркою1/2 стаканчика цукру (краще цукрову пудру)4 яйцяНачинка:200-250 грам сметани2/5 стаканчика цукру (залежить від полуниці, якщо кисла можна більше)полуниця 250-300 грам2 пломбіра дуже смачних (по 70 гр) Спосіб приготування:Готуємо тісто: Яйця збити з цукром, маса повинна збільшитися в 3 рази. В окремій мисці змішати борошно з крохмалем і ретельно перемішати (краще ...
Далі »