Головна » Випічка (страница 4)

Випічка

Найкращі рецепти по випічках

Полуничний рулет

Полуничний рулет

Інгредієнти:Тісто:4 столових ложечки борошна з гіркою2 столових ложечки крохмалю з гіркою1/2 стаканчика цукру (краще цукрову пудру)4 яйцяНачинка:200-250 грам сметани2/5 стаканчика цукру (залежить від полуниці, якщо кисла можна більше)полуниця 250-300 грам2 пломбіра дуже смачних (по 70 гр) Спосіб приготування:Готуємо тісто: Яйця збити з цукром, маса повинна збільшитися в 3 рази. В окремій мисці змішати борошно з крохмалем і ретельно перемішати (краще ...

Далі »

Шарлотка з пудингом

Шарлотка з пудингом

Інгредієнти:1 стакан = 200млТісто:— 3 скляночки борошна— 1 цілий +1 / 2 скляночки цукру— 3/ 4скляночки сметани (у мене 15% жирності)— 1 Яйце— 1/2 чайних ложечки соди— 1 чайна ложечка цедри лимона— 3 стололових ложечки какао— мускатний горіх на кінчику ножа— 1/4 чайних ложечки меленого імбиру (сухого)— 1/5 чайної ложечки меленого коріандру— 1 чайна ложечка кориціцукрова глазур:— 1 склянка цукрової ...

Далі »

Канадський брьош

Канадський брьош

Інгредієнти:Тісто80 гр. маргарину1 чайна ложечка дріжджів225 мілілітрів молока500 грам борошна100 грам цукру1 чайна ложечка ваніліну1 щіпка солі1 яйцеНачинка:родзинки-жменькацедра 1 апельсинажуравлина сушена-жменька40 гр цукрової пудри50 мл води1 жовток Спосіб приготування:Маргарин ножем порубатипорізати з борошном.У теплому молоці потрібно буде розвести дріжджі, додати цукор, ванілін, сіль і яйце, все добре перемішати і після цьогоз\’єднати разом з борошном і маргарином. Вимісити м\’яке, еластичне тісто. ...

Далі »

Сирний рулет

Сирний рулет

Інгредієнти:сир 100грмасло вершкове 100грборошно 100гряйце 1шт.начинка:апельсинове варення (повидло або джем)Цукор 2 столових ложечкисир 100гр Спосіб приготування:Порізати ножем по 100 грам борошна, сиру і вершкового масла. Порізати в крихту (недовго), додайте одне яйце.Зліпити всі в грудку і розкачати в пласт.Тісто промазуємо апельсиновим варенням. (не шкодуйте! Зверху викладаємо сир з цукром (1-2 столових ложечки цукру)Закручуємо в рулет і посипаємо трохи цукром.Випікати в ...

Далі »

Вершкові трубочки

Вершкові трубочки

Інгредієнти:500 гр. готового листкового тіста60 гр. цукру або цукрової пудри300 мл. вершківванільний цукор один пакетикзакріплювач вершків 2 пакетики Спосіб приготування:1.Розкатати тісто і розрізати на смужки (кожна довжиною приблизно 20-25см.)2. Змастіть смужки з обох боків водою.3. Починаючи з вузького кінця, оберніть конусоподібні формочки (якщо у вас немає формочок їх можна зробити самим, з фольги або картону) для трубочок смужками тіста. Переложіть ...

Далі »

Сирнички

Сирнички

Інгредієнти:Тісто листкове готове 500 грам Начинка600 грам сиру150 грам молока5 яєць1 пачка розпушувача або1 пачка \»Творопиш\» Dr.Oetkerванілін заливкацукор-пудра 50 граммолоко 1 чайна ложечка Любе варення 50 гр Спосіб приготування:Все просто, так як не люблю нічого особливо складного. Тісто листкове нарізати на квадратики, а можна і на кухлики і укласти у формочки, змастити варенням дно корзинки.У чашку блендера складаємо сир, яйця, ...

Далі »

Яблучні кекси

Яблучні кекси

Інгредієнти:1 яйце260 грам борошна150 грам коричневого цукру2 чайна ложечка розпушувача1 пачка ванільного цукру250 гр. кефіру50 мл. рослинної олії без запаху.2 яблуко (1 яблуко в кексі, друге можна з\’їсти)2,5 чайних ложки кориці (можна і поменше, кому як подобатися) Спосіб приготування:Духовку розігріти до 180 градусівФорму змастити жиром (маслом) у кого є гофровані, паперові формочки форму змащувати не треба.Одне яблуко вимити і видаливши ...

Далі »

Шоколадно-мандаринові кекси

Шоколадно-мандаринові кекси

Інгредієнти:Для тіста:125 грам вершкового масла (потрібна кімнатна температура)80 гр цукру-для ласунів 100-1103 яйця150 гр.мукі1 чайна ложка з гіркою розпушувача20 грам какао3 столових ложки молока Крім того:1 баночка (370 мл.) Консервованих мандарин12 паперових кошичків для кексів Спосіб приготування:1. З мандарин злити рідину. Вершковое масло збити з цукром до пишної піни, додати яйця і борошно (попередньо змішане з розпушувачем і какао). Влити ...

Далі »

Морквяний пиріг

Морквяний пиріг

Інгредієнти: Для тіста: 175 гр. коричневого цукру 3 яйця 175 мл. олії соняшникової 175 гр. моркви 2 стиглих банана 55 гр. горіхів волоських грубопомелених 280 гр борошна 1/2 чайної ложки солі 1 чайна ложка натрона (натрію гідрокарбонату) я його не додавала 2 чайних ложки пекарського порошку Глазур: 200 гр. вершкового свіжого сиру 3 краплі ванілі 115 гр. цукрової пудри 25 ...

Далі »

Кекси з журавлиною

Кекси з журавлиною

Інгредієнти:100 грам журавлини125 грам вершкового масла (кімнатної t)220 грам борошна млинців7 столових ложок цукру100 грам волоських горіхів150 мл молока (кімнатної t)1 чайна ложечка яблучного оцту1 яйцесік 1 апельсинатерта цедра одного апельсина і лимонасіль1 столова ложка цукрової пудри Спосіб по приготуванню:Журавлину промити і замочити у апельсиновому соку на 30 хвилин.Відкинути на друшляк і обсушити.50 г горіхів подрібнити у блендері або кавомолці, ...

Далі »