Головна » Випічка (страница 5)

Випічка

Найкращі рецепти по випічках

Кекс \»Сирний смак\»

Кекс "Сирний смак"

Інгредієнти:350 гр. борошна250 гр. сиру1 столова ложечка сметани3 яйцящіпка солі200 гр. маргарину200 гр. твердого сиру + 50 гр. для посипання100 гр. бринзи100 гр. адигейського сирусіль за смакомтрохи рослинного масла для змащування форми Спосіб приготування:Сир треба протерти через ситечко і змішати зі сметаною.Сир натерти на тертці, додати до сирної маси.Бринзу і адигейський сир розкришити в суміш руками (до речі, якщо у ...

Далі »

Сирні кексики

Сирні кексики

Інгредієнти:на 12 штук:4 яйця,3-4 столових ложечки сметани,3-4 столових ложечки борошна,сода на кінчику ножа,сир пармезан або інший сир, але із твердих сортів — 50-70гр,лосось слабосолений або копчений — 50 грамперчик чилі — 1 штучкасуміш прованських або італійських трав,2-3 пера зеленої цибулі. Спосіб по приготуванню:Яйця потрібно збити.Продовжуйте збивати, додаючи натертий пармезан (або інший сир, але із твердих сортів).Додати сметану, борошно, соду, продовжувати ...

Далі »

Апельсинові \»Квіти\»

Апельсинові "Квіти"

Інгредієнти:На 12 штук.Для тіста:* 1 апельсин* 200 грам борошна* 100 гр тертого мигдалю* 3 чайних ложки розпушувача* 1 яйце* 100 грам цукру* 80 мл рослинної олії* 150 мл апельсинового соку* 150 грам сметани.Для прикраси:* 2 яєчних білка* 100 грам цукрової пудри* 2 столових ложок апельсинового соку* шоколадна крихта. Спосіб приготування:Приготування:1. Цедру апельсина натерти на тертці.Потім апельсин очистити до м\’якоті і ...

Далі »

Сирні маффіни

Сирні маффіни

Інгредієнти:сир 200 грамяйця 1 штцукор 1 столова ложечкайогурт фруктовий 125 грборошно 1 столова ложечка без гіркисода 1 щіпкамаргарин для формиполуниця для прикраси Спосіб приготування:сир, яйце і йогурт змішуємододаємо борошно, цукор та соду і все ретельно вимішуємозмащуємо формочки маргариномвикладаємо масу у формочкизапікаємо при 180С 45-50 хвилинОстуджуємо 3 хвилини і викладаємо в паперові карманиприкрашаємо полуницеюПриємного!

Далі »

Яблуко для Адама

Яблуко для Адама

Інгредієнти:Тісто:1 яйце1 пак. розпушувача3 столових ложки цукру1 столова ложка майонезуприблизно 300 грам мукимаргарин 70 гр. + трохи для змащування формочок.яблука. — 5 шт. середнього размеру, кисло-солодкіДля начинки яблук:ізюм.миндальна стружка, вишневий сироп.трохи цукорної пудри. Спосіб приготування:З усіх інгредієнтів, замісіть тісто,.яке повинно бути дуже мягким, положіть в холодильник на 60 хв.Змастити формочки у мене вони діаметром 8см. і викласти тісто товщиною 1-1.5 ...

Далі »

Вертуни

Вертуни

Інгредієнти:тісто:2 яйця2 столових ложечки цукру250 грам теплого молока200 гр.маргарину40 гр. дріжджівБорошно, щоб тісто стало еластичним.Глазур:100гр. розтопленого вершкового масла.Цукор. Спосіб приготування:Замісити тісто і після цього поставити на 30 хв. в тепло. Потім тісто розділити на 5 частин. Кажну частину розкотати і розрізати на 8 частин. На широкий край покласти варення (густе) і закрутити. Окремо розтопити в чашці 100гр. масла. І окремо ...

Далі »

Пиріжки з заливкою

Пиріжки з заливкою

Інгредієнти:0,5 літри молока65 гр дріжджів (не сухих)2 яйцяпів стаканчика соняшникової оліїпів стаканчика цукру1ч.л сільборошно (приблизно 6 склянок)Для начинки1ст.макупів стаканчика цукруДля заливки на 1-ин раз (приблизно)2столових ложки масла2столових ложки меду2ст. л сметана або вершки1 пакетик ванільного цукруДля змащення2 жовтки Спосіб приготування:Закип\’ятити молоко з соняшниковою олією, цукром і сіллю.Дріжджі покришити в тарілочку і залити пару ложками кип\’яченого молока-залишити на 15-20хв.У тепленьке молоко ...

Далі »

Ліниві пиріжки

Ліниві пиріжки

Інгредієнти:Тісто:0,5 л кефіру2 яйця300 мілілітрів сметани2 столових ложечки майонезу0,5 чайних ложки соди1 столова ложечка оливкового масла1 чайна ложечка цукрусільборошно НАЧИНКА:сосискигірчицяплавлений сир в пелюстках Спосіб приготування:У кефір всипати соду, розмішати. Коли перестане шипіти і пінитися, додайте інші інгредієнти і замісіть в дуже м\’яке тісто. У мене муки пішло трохи більше кілограма. Загорнути тісто в плівку і дати полежати годинки 2.Ковбаски порізати ...

Далі »

Пиріжки з баклажанами

Пиріжки з баклажанами

Інгредієнти:Тісто:Борошно 3 склянкиОлія 1/3 — 1/2 скляночкисільсода 1/2 чайної ложкивода. .Начинка:Гарбуз 200-300гМорква 2 шт.Яблука 2 штукиМед 2 чайних ложки———Міцний солодкий чай для змащення Спосіб приготування:Гарбуз, моркву і яблука чистимо, тремо на тертці, змішуємо з медом і залишаємо приблизно на півгодини, щоб виділився сік. Борошно просіваємо, змішуємо з сіллю. Гарбуз, моркву і яблука віджимаємо (без фанатизму), в сік додаємо соду, политу ...

Далі »

Брецелн-Laugenbrezeln

Брецелн-Laugenbrezeln

Інгредієнти:550 г борошна1 пакетик сухих дріжджів0.5 чайна ложечка цукру1,5 чайна ложечка солі350 мілілітрів молока1,5 літри води2 столова ложечка соди (Hausnatron; Natron)50 грам вершкового масла1 пакетик солі (велика) Спосіб приготування:Борошно перемішати з дріжджами і цукром. Влити підігріте молоко, сіль, і розтоплене масло.Замісити тісто, і в такому стані залишити мінімум на 30 хвилин для вистоювання.Розкатати смужку, довжиною 20-30 см, замотати, як крендель. ...

Далі »