Інгредієнти:
2 яйця
2-3 столові ложечки цукру
маргарин 1 пачка
борошно близько 3 склянок
сода + оцет
повидло
Спосіб приготування:
Маргарин (м\’який-потримати близько 4 годин при кімнатній темп.) Розмішайте з цукром.
Дальше дайте два яйця і погашену оцтом соду.
Додайте борошна — повинно вийти еластичне тісто.
Розділіть його на дві частини-2/3 і 1/3
Більшу його частину покладіть у форму і зверху рівномірно розподіліть повидло. Дуже смачно — сливове.
Іншу частину в холодильник хвилин на 20.
Потім потріть на тертці.
Запікати при температурі 220 градусів хвилин 15-20
Дуже смачно! Швидко!
Дитина смакує за милу душу!