Желе "Айсберг"

Желе «Айсберг»

Головна » Десерти » Желе «Айсберг»
Желе "Айсберг"

Інгредієнти:
Желатин — 15 грам
Молоко — 0,5 склянки
Сметана — 400 грам
Крекер солоний — 300 г
Цукровий пісок — 1 склянка
Ванілін — 20 г
Кориця — 1 ч. ложку,

Спосіб приготування:
Желатин залити молоком і залишити на 40 хвилин до розбухання, потім розчинити його повністю на вогні, не доводячи до кипіння.
У сметану висипати цукровий пісок, додати ванілін і корицю. Добре розмішати до повного розчинення цукру.
Додати в сметану остигнувшу отриману масу з желатину і молока.
Якщо крекер великий, то його необхідно поламати на невеликі шматочки.
Приготовану сметанно-желетну масу, розділити на три частинки: першу частину вилити на дно форми, другу частину змішати з крекерами і викласти її другим шаром у форму, решту маси залити зверху.
Поставити форму з желе в холодильник мінімум на 3 години.
Подавати на блюді з фруктами, ягодами.
Бажано готувати желе напередодні ввечері, залишаючи його на холоді протягом ночі.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*