1367173310_desertptiche-moloko

Десерт «Пташине молоко»

Головна » Десерти » Десерт «Пташине молоко»

Інгредієнти:
желе червоне (вишневе) 1 пачка
желе жовте (апельсинове) 1 пачка
желе зелене (ківі) 1 пачка
цукор 150 гр
вершки сухі 3 пачки
молоко 600 мл
яйця 10 штук
желатин 2-3 столові ложечки (залежно від якості)
апельсин і ківі для прикраси 2штуки
какао порошок 3 столові ложечки

Спосіб приготування:
Насамперед бажано з вечора приготувати желе, щоб все застигло.
Желе приготувати по інструкції на пачці або можна будь-яке ягідне желе трьох видів, залити по черзі в креманки і дати застигнути. Заливаючи желе, можна у середину покласти шматочки фруктів.
Послідовність приготування.
1. 2-3 ложки желатину замочити холодною водою 150 мілілітрів
2. 3 пачки вершків залити 600мл молока і збити в пінку

З цієї маси відокремити 0.5 літра вершків для прикраси і поки поставити в холодильник.
3. Білки обережно відокремити від жовтків в різний посуд.
4. Жовтки добре збити з 150 грам цукру — відставити.
5. Подивіться, якщо желатин вже набухнув, потрібно в каструльку налити грам 100 води, підігріти і розчинити там желатин-відставити охолонути до кімнатної температури.
6. Білки збити в міцну піну.
Тепер все змішуємо, візьміть миску побільше, Л.4-5.
У збиті жовтки додаємо збиті вершки, при цьому все змішуємо міксером, потім додаємо збиті білки, збиваємо і вливаємо цівкою желатин, збиваємо.
Половину маси висипати в іншу миску, додати 3 ст л. какао і трохи збити. Получилося 2 кольори. Постаратися пошвидше викласти в креманки, щоб желатин не встигав застигнути.
7. Достаємо крем, що залишився з холодильника і прикрашаємо десерт.
Зверху прикрасити фруктами і як кому підказує фантазія.
Десерту дати добре застигнути в холодильнику або на холоді.
Приємного апетиту.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*