Полуничний рулет

Полуничний рулет

Головна » Випічка » Полуничний рулет
Полуничний рулет

Інгредієнти:
Тісто:
4 столових ложечки борошна з гіркою
2 столових ложечки крохмалю з гіркою
1/2 стаканчика цукру (краще цукрову пудру)
4 яйця
Начинка:
200-250 грам сметани
2/5 стаканчика цукру (залежить від полуниці, якщо кисла можна більше)
полуниця 250-300 грам
2 пломбіра дуже смачних (по 70 гр) :)

Спосіб приготування:
Готуємо тісто: Яйця збити з цукром, маса повинна збільшитися в 3 рази. В окремій мисці змішати борошно з крохмалем і ретельно перемішати (краще просіяти разом) і акуратно ввести в яєчну масу.

На деко викласти пергаментний папір і вилити тісто. Випікати 25 хвилин при температурі 180-190 грам Форму краще взяти велику (ідеально для рулету деко).

  Пиріг з горіхами

Поки печеться корж готуємо начинку: збиваємо сметану з цукром, в окремій мисці розтираємо полуницю і додаємо в сметану. Гарніше буде якщо половину шматочками, а половину блендером збити (для рожевого крему). Але в моєму випадку шматочки не можна, син не любить полуницю в чистому вигляді :). Прибираємо крем в морозильну камеру, щоб трохи загустів. Коли корж готовий, викладаємо його прямо в пергаментному папері на мокрий чистий рушник і акуратно загортаємо. У такому вигляді даємо йому полежати хвилин 10-15, розгортаємо, знімаємо пергаментний папір і загортаємо знову (щоб форму зберегти). В охолоджений крем додаємо 2 пломбіри. І коли остаточно охолоне корж розгортаємо, поливаємо / мажемо кремом, прикрашаємо за бажанням і ставимо в морозильну камеру. Десерт готовий, дуже добре вживати в жарку погоду.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*