Мімоза

Крабовий салат мімоза

Головна » Салати » Крабовий салат мімоза

Закуска «Мімоза» зазвичай асоціюється з її основним інгредієнтом — консервованою рибою, але на цей раз ми пропонуємо вашій увазі крабовий салат Мімоза з крабовими паличками. Це та ж «Мімоза», але рибу ми замінюємо на крабові палички, а варені картоплю і моркву — на зелене яблуко. Отже, нам буде потрібно:

    200 г крабових паличок;
    5 яєць;
    1 невелика цибулина;
    2 зелені яблука;
    сир твердий — 100 г;
    майонез.

Попередньо потрібно відварити яйця і охолодити.

Цибулю порізати дрібними кубиками і, щоб він не надавав страві різкий запах, залити його окропом і залишити на 10 хвилин, потім воду злити.

  Цезар-вишуканий

Білки відокремити від жовтків і подрібнити на тертці.

Яблука очистити від шкірки і серцевини, натерти на крупній тертці.

Палички порізати дрібними кубиками.

Сир натерти на дрібній тертці.

Щоб закуска добре виглядала на столі, потрібно взяти красиву глибоку салатницю і викласти всі інгредієнти шарами.

Самий нижній шар — крабові палички, зверху видавлюємо майонез «сіточкою».

Наступний шар — цибуля. Потім кладемо шар білків, змішаний з однією столовою ложкою майонезу. Новий шар — яблука, покриваємо їх майонезом. Присипаємо жовтком, знову злегка видавлюємо на нього сіточку з майонезу і посипаємо сиром.

  Мариновані гриби

Крабовий салат Мімоза з крабовими паличками менш калорійний, легкий. Шари і інгредієнти можна варіювати на ваш смак.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*