Мімоза

Оформлення салату Мімоза

Головна » Салати » Оформлення салату Мімоза

Одним з найбільш ніжних, оригінальних і актуальних салатів, які сьогодні ми з вами приготуємо, носить красиву назву Мімоза.

Для приготування ніжного страви нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 1. Одна банка консервованої риби;
  • 2. Один ріпчасту цибулю;
  • 3. Вершкове масло;
  • 4. Від двох до шести курячих яєць (залежить від кількість порцій);
  • 5. Майонез додаємо до смаку;
  • 6. Твердий сир (рекомендую Голландський, а в цілому підійде будь-який твердий сир).
  • Як зробити оформлення салату Мімоза — як оформити блюдо, щоб воно вийшло красивим, смачним і апетитним в «одному флаконі»? Про це нижче ми детально зупинимося і запропонуємо вам найкращі варіанти оформлення.

    Спершу, акуратно викладаємо всі наші компоненти у вигляді невеликого кола, після чого в середину поміщаємо кілька листочків петрушки, яка буде нам служити чином листя квітки. У середині нашого страви рекомендую написати за допомогою майонезу якусь фразу, яка буде символізувати те подія, присвячена цього дня (наприклад, «з Днем Народження», «Новий рік», «Коханій» і так далі).

    Як бачите, варіантів може бути нескінченно багато, тільки залишиться вам визначитися зі святом. Після того, як напис буде готова, посипаємо тертим вареним яйцем. Сипати будете окремо жовтком або білком — це ваше перевагу.

    У заключному етапі оформлення рівномірно і пропорційно додаємо квіти, які приготовлені з тертого сиру і підфарбовані соком червоного буряка. Рекомендується використовувати сік моркви, вишні, персика або лимона. Для кращого фарбування компонентів, ідеальним варіантів послужили б харчові барвники, проте фахівці радять використовувати натуральні добавки.

    Блюдо повинне гарненько відстоятися при кімнатній температурі для кращої просочення шарів протягом декількох годин, після чого ставимо в холодильник. Рецепт повністю готовий! І тепер ви знаєте про оформлення салату Мімоза — як оформити блюдо все. Бажаю вам приємного апетиту і гарного настрою, дорогі друзі!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*