Головна » Другі страви (страница 6)

Другі страви

Найрізноманітніші другі страви до вашого столу

Шашлик по-Курганськи

Шашлик по-Курганськи

Інгредієнти:600 гр. свинини,250 гр. часникового соусу,5 шт. картоплин,лимон,30 грамм оцту,100 грамм ріпчастої цибулі,50 гр. зеленої цибулі,сіль і перець за смаком. Спосіб по приготуванню:М\’ясо потрібно нарізати порційними кубиками, додати оцет, нашатковану цибулю, сіль і перець, маринувати десь 6-8 годин в емальованому посуді в холодному місці. Картоплю промити, очистити від шкіри й нарізати не дуже товстими кільцями.Насадити м\’ясо на шампури напару з ...

Далі »

Шашлик з качки

Шашлик з качки

Інгредієнти:1 кг. качиного м\’яса,150 гр. ріпчастої цибулі,1 шт. лимон,сіль і парець за смаком. Спосіб приготування:Качине м\’ясо порізати на рівні шматки, поперчити, посолити, додати нарізаний часточками лимон, порізати кільцями цибулю і в цьому маринаді залишити качку на кілька годин. Насадити шматки замаринованої качки на шампури і обсмажити до цілковитої готовності на розжареному вугіллі, постійно збризкуючи холодною водою.Подавати на блюді з лимонними ...

Далі »

Шашлик зі свинини на шпажках

Шашлик зі свинини на шпажках

Інгредієнти:500 гр. пісної свинини,5 шт. маринованих яблук,150 гр. ріпчастої цибулі,250 гр. помідорів,2 столових ложки рослинної олії,100 гр. пряного соусу,сіль і чорний мелений перець як вам смакує. Спосіб приготування:Взяти нежирну філейну частину свинини, ретельно промити її в холодній воді. Нарізати м\’ясо на порційні не великі шматки, посипати зверху чорним меленим перцем і сіллю. Яблука нарізати шматочками.Цибулю очистити, нарізати тоненькими кільцями і ...

Далі »

Курка з грибами у вершковому соусі

Курка з грибами у вершковому соусі

Спосіб приготування:Підготувати курячі грудки — зняти шкірку, вирізати кістки і розділити кожну на 2 філе. У сковороді добре прогріти вершкове масло і обсмажити філе з двох сторін (по 2 хв на сторону). (Обсмажувати не більше, ніж по 2 філе за один раз, інакше температура понизиться, курка дасть сік і в підсумку блюдо буде сухим). Підсмажене філе викласти в глибоке деко. ...

Далі »

М’ясна запіканка

1359281525_1359028036_aaa17811_l

Ця м’ясна запіканка стане неперевершеним доповненням до будь-якого святкового столу, і принесе неймовірне задоволення всім тим, хто спробує цю вишукану страву. Щоб приготувати м’ясну запіканку вам будуть потрібні: — 2ст.л. панірувальних сухарів; — 300гр макаронів на ваш смак; — 2ст.л. оливкової олії; — 1кг свинячого або телячого фаршу; — 1 дрібно подрібнену цибулю; — 3 зубки часнику; — 400г соусу ...

Далі »