Не пропусти
Головна » Другі страви (страница 3)

Другі страви

Найрізноманітніші другі страви до вашого столу

Котлети з потрошков

Котлети з потрошков

Інградієнти:Куряче серце — 250 гКуряча печінка — 250 гКурячі шлунки — 250 гЯйце — 2 штучкиМанка — 4-5 столових ложечокКартопля — 3-4 штучки невеликіРіпчаста цибуля — 1 штукаРослинна олія для смаженняПерець і сіль, як вам буде смакувати Спосіб по приготуванню:Суб. продукти промити, якщо необхідно очистити від плівочки з сердечок і шлунків.Пропустити все це через вашу м\’ясорубку з очищеним сирою картоплею ...

Далі »

М\’ясо під соусом

М'ясо під соусом

Інгредієнти:шніцелі 5 шт. (зі свинини або індички),катрофель 4 великі шт.,морква 2 великі шт.,масло топлене 2-3 столових ложки,сіль, перець, чилі,печериці 200 гр.,цибулина,гриби сушен.молотие 1-2 столові ложки,бульйон овочевий 150 мл.,вершки 100 мл,борошно 1-2 столові ложки,петрушка. Спосіб приготування:Добрий день!Сьогодні у нас таке ситне, домашнє блюдо і відразу ж з гарніром, смачно ….Відваримо картоплю і моркву в \»мундирі\» на протязі 20 хвилин, охолодити трішки ...

Далі »

Похмільне серце

Похмільне серце

Інгредієнти:1 цибулина700 г телячого серця1 велика морквина2 столові ложечки соєвого соусу1 чайна ложечка цукру2 ст. ложки білого винарослинна олія для смаженняперець2 консервованих огірочкаогірковий розсіл Спосіб приготування:Рецепт народився спонтанно, збиралася готувати зовсім по-іншому.Серце очистити від усіх плівок і жиру. Порізати тонкою соломкою.Залити порізане серце соєвим соусом, вином і посипати цукром. Залишити маринуватися на 1 годину.Моркву натерти, цибулю тоненько порізати. Обсмажити серце ...

Далі »

Курячі шлуночки

Курячі шлуночки

Інгредієнти:курячі шлунки 700-800 гр.цибуля 2 шт.морквина 1 шт.помідор 2шт.сіль, перець за смаком.рослинне масло Спосіб приготування:Шлуночки гарненько вимити і видалити жир.Порізати шматочками.Морква на грубій тертці.Цибулю півкільцями, помідори нарізати довільно.У казані розігріти рослинне масло закинути туди шлуночки, обсмажити, додати цибулю, моркву, помідори, посолити, поперчитиВсе гарненько перемішати. Добавити трохи води.Тушити 40-60 хвилин. Подавати з розсипчастим рисом. Рис я готую в мікрохвильовці, він виходить ...

Далі »

Пиріжки \»Пегоді\»

Пиріжки "Пегоді"

Інгредієнти:Тісто дріжджове готове або власного приготуваннякапуста свіжа білокачанна — 1 невеликий качанцибуля ріпчаста — 1 велика головкачасник — 3-4 зубця (за смаком)соєвий соус, спеції (перець червоний і чорний, сушений базилік)фарш змішаний (яловичина + свинина) — 600-700грослинна олія Спосіб приготування:Вчора fraut дала чудовий рецепт дріжджового швидкого тіста — \»Чудо-тісто\». Ось його-то якраз і можна використовувати. Я в силу браку часу використовувала ...

Далі »

Куирдак

Куирдак

Інгредієнти:Чесно скажу, не знаю, скільки всього в грамах, так як все мені привезли з села.одне яловича легеняполовина яловичої печінкиполовина яловичевого серця200 гр курдючного сала4 середніх картоплин2 великих цибулинидві склянки яловичого бульйонулаврушка — пару листочківсіль, перець, зелень Спосіб приготування:Нарізати субпродукти на кубики, розміром 1,5 Х1, 5 см. цибулю і картоплю також. курдюка поменше.У розігрітий казан викласти курдюк. витопити жир. шкварки видалити. ...

Далі »

Печінка з овочами

Печінка з овочами

Інгредієнти:600г свинячої або іншої печінки1 велика цибулина400г суміші із заморожених овочів (у мене цвітна капуста, брокколі і морква)400г заморожених печериць200мл вершків200грамм сметаниЗелень за бажаннямСіль і перець, як вам смакує Спосіб по приготуванню:Печінку нарізати тонкими довгенькими шматочками. Обсмажити разом із цибулею на олії. Викласти обсмажену печінку у вогнетривкий посуд. Посолити, поперчити, зверху викласти заморожені овочі. Змішати вершки і сметану і залити ...

Далі »

Азу з сердечками

Азу з сердечками

Інгредієнти:Сердечка курячі 400 гКартопля 5 штукМорква 1 штукаОгірки солоні 2 штукиЦибуля 1 штукаПомідор 1 штучкаПерець болгарський 1 штучкаЧасник 2 зубчикиСіль, горошок 5 штучок і перець чорний меленийКетчуп 3 столових ложечкиПетрушка, базилік по парі гілочок. Спосіб приготування:Сердечка обсмажуємо без масла, до випарювання всієї рідини (не солити).У каструлі (в якій потім вже будемо збирати всі інгредієнти разом), обсмажуємо цибулю, моркву, перець. Овочі ...

Далі »

Курячі шлуночки

Курячі шлуночки

Інгредієнти:Кур. шлуночки 700гцибуля 2шт.помідор 3шт.перець зелений 1 штзелень (за смаком)сіль перець (чорний, червоний) Спосіб приготування:Почистити і добре помити шлуночки, покласти в сковорідку налити 0,5 склянки води і тушкувати (не забуваємо знімати пінку) 20хв. Додаємо нарізану півкільцями цибулю і обсмажуємо 5-7 хв. до трохи золотистого кольору + помідори і перець (нарізуємо) солимо перчимо і тушкуємо під кришкою 10хв. Добавляємо зелень і ...

Далі »

\»Курочка ряба\»

"Курочка ряба"

Інгредієнти:Куряча печінка-600гр.Морква-1шт.крупнаяЦибуля ріпчаста-1 велика штучкаРис — 0, 5 стаканчикаМасло сл — 50 граммсметана-3 столових ложкияйця-2-4шт.Сир-30гр.зеленьПриправи за смаком:сіль, перець, каррі Спосіб приготування:Вирішила спробувати приготувати печінку не традиційно, щоб внести новизну і розіграти апетит домочадців.Поріжте дрібними шматочками печінку. Рис відваріть в підсоленій воді до напівготовності.Цибулю і моркву наріжте маленькими кубиками і обсмажте на вершковому маслі і сметані. Все підготовлено, залишилося з\’єднати разом: ...

Далі »