Головна » Другі страви (страница 4)

Другі страви

Найрізноманітніші другі страви до вашого столу

Паста c серцем

Паста c серцем

Інгредієнти:СпагеттіКуряче серце, 500грЧервоне вино, 50мл1 середня цибулина1 великий томат5 печериць100мл сметаниоливкова оліясіль, спеції за смаком Спосіб приготування: Підготовка:1. Промиваємо серця, ріжемо на половинки. Я видаляла судини великі і плівки.2. Нарізаємо цибулю.3. нарізаємо печериці4. Нарізаємо очищений від шкірки томат кубиками5, розігріваємо сковороду з оливковою олією Приготування:0. Ставимо варитися спагетті1. Обсмажуємо цибулю на оливковій олії до золотистого кольору2. Кладемо серця, трохи обсмажуємо3. ...

Далі »

Мозги у вершках

Мозги у вершках

Інгредієнти:Мозги-1 кг., Цибуля, морква, \»Вегето\», вершки, і ГАРНИЙ НАСТРІЙ Спосіб приготування:Мозги замочити години на 3 у холодній воді. Потім очистити від плівок і поварити хвилин 15. Воду злити, промити і залишити стікати. Тим часом зробити звичайну зажарку (обсмажити цибулю + моркву). У сотейник скласти мозги, туди засмажку, залити вершками і тушкувати хвилин 30. В кінці додати вегето. Подавати з гречкою, ...

Далі »

Язик з інжиром

Язик з інжиром

Інгредієнти:3 невеликих свинячих язика або 1 яловичий язик1 морква1 середня цибулина1 невеликий шматочок селериЗапашний перець, лавровий листок, ягоди ялівцю, гвоздика, сіль за смаком Для соусу:50грамм вершкового масла1 столова ложечка борошна300мл молока1 столова ложечка готового хрону1 чайна ложечка вустерширського соусуСіль, мелений перець за смаком10 шт. сушеного інжируЖменя мигдалю Спосіб приготування:Язики помити, залити холодною водичкою, дати можливість закипіти, зняти пінку, покласти в ...

Далі »

Печінка на шпажках

Печінка на шпажках

Інгредієнти:— Шматок яловичої печінки — близько 500 грамів,— 100 мл соєвого соусу,— 1 кавова ложечка меленого червоного перцю,— Щіпка кориці,— Крохмаль для обвалки,— Рослинна олія для обсмажування. Спосіб приготування:Печінку нарізати кубиками 2х2 см. Витримати протягом 1 години в маринаді:— Соєвий соус,— Червоний перець,— Кориця.Шматочки печінки обсушити, нанизати на шпажку, обваляти в крохмалі, обсмажити в гарячому соняшниковій олії з двох сторін. ...

Далі »

Відбивні з сердечок

Відбивні з сердечок

Інградієнти:Сердечки (курячі або індичі)морквацибуляОлія для смаженняспеції Спосіб приготування:Сердечка миємо й розрізаємо уздовж, до задньої стінки, щоб утворилися биточки. Між двома плівками відбиваємо їх (можна в кульочку). Солимо. Обсмажуємо в маслі з двох сторін і складаємо в каструльку. Окремо обсмажуємо цибулю і моркву і додаємо до сердечок. Доливаємо трохи окропу і тушкуємо до цілковитої готовності (30-40 хв).

Далі »

Феттучіні по-римськи

Феттучіні по-римськи

Інгредієнти:Білі сушені грибиморквацибуля ріпчастаіндича чи куряча печінкачервоне солодке винотомат-пасташинкагвоздика, лавровий лист, коричневий цукор, сіль, бульйонний кубикФеттучіні або спагетті Спосіб приготування:Спочатку робимо соус. Відварені сушені білі гриби тушкуємо з обсмаженою цибулею і морквою.Додаємо печінку. Я віддаю перевагу індичій, тому що у неї немає присмаку, але це на любителя. Обсмажити.Додати червоне вино, приправи і ще трохи протушкувати.Додати томатну пасту і шинку.Полити соусом ...

Далі »

Оригінальний «Плов»

1359746230_orignalniy-plov

Інгредієнти: печінка куряча — 200г. сердечка-200г шлуночки-200г. рис бульйон цибуля-2 великі шт. морква-2шт шафран-2 щіпки перець горошком лавровий лист перець білий і чорний мелений сіль Спосіб приготування: Шлуночки нарізаємо, додаємо сердечка, заливаємо водою, солимо, кидаємо перець горошком і в кінці варіння 1 листочок лаврового листочка, відварюємо майже до готовності. Бульйон готовий, проціджуємо, ще в гарячий додаємо 2 щіпки шафрану і ...

Далі »

Рисова запіканочка

Рисова запіканочка

Інгредієнти:Куряча печінка — 0,5 кгВино Каберне — 50 граммЧорнослив — 12 штучокРис — 2/3 склянки (170гр прибл.)Цибуля ріпчаста — 2 штучкиМорква — 1 штучкаЯйця курячі — 2 штучкиРослинне маслоСіль, панірувальні сухарі, перець Спосіб приготування:У казанок наливаємо трохи олії і даємо закипіти. У киплячому маслі швидко обсмажуємо печінку (цілою), додаємо вино, чорнослив. Знову даємо закипіти, за смаком солимо-перчимо (якщо є бажання ...

Далі »

Яловича печінка

Яловича печінка

Інгредієнти:800г. яловичої печінки2 великі цибулини2 кисло-солодких яблука (у мене свої, дачні)сіль за смакомборошно для обвалюваннярослинне масло для смаження Спосіб приготування:Печінку миємо, видаляємо плівку, ріжемо на шматки, солимо, обвалюємо у борошні, смажимо дуже швидко в добре розігрітому рослинному маслі приблизно по 20-30-секунд з кожної сторони. Складаємо в посуд підходящий для тушіння. Окремо обсмажуємо цибулю, нарізану півкільцями до золотистого кольору. добавляємо нарізані ...

Далі »

Ніжна печінка

Ніжна печінка

Інгредієнти:600 г печінки2 цибулин1 столових ложечки борошна200 мл вершківСіль, перець, майоран, базилік Спосіб приготування:Печінку порізати на середні шматочки. Цибулю дрібненько порізати і підсмажити до золотистого кольору. До цибулі додати шматочки печінки, посолити поперчити додати майоран і базилік і тушкувати доки не википить вся рідина, і печінка почне присмажуватися. Притрусити печінку борошном і ретельно перемішати. До печінки додати вершки, тушити близько ...

Далі »