Головна » Другі страви (страница 2)

Другі страви

Найрізноманітніші другі страви до вашого столу

Курка під грибною шапкою

1359849429_kurica-pod-gribnoi-shapkoi

Інгредієнти: Від 1,2 до 1,5 кілограма курки 300 грам грибів 2 штучки ріпчастої цибулі 150 грам майонезу 150-200 грам тертого сиру Спосіб приготування: Курку, очищаємо, миємо, ріжемо на порційні шматочки, потім солимо і перчимо. Вкладаємо в сковороду і тушкуємо в невеликій кількості рослинної олії приблизно 10-15 хвилин під кришечкою. Цибулю дрібно порізати. Гриби порізати пластиночками. Потім курочку без появи рідини ...

Далі »

Тюфтельки в соусі

Тюфтельки в соусі

Інгредієнти:Свинний фарш 1 кг, 2 ст. вареної пшеничної крупи, 3 середніх цибулини, сіль, чорний меленийперець, манна крупа для панірування 200 грам, томатний сік 2 ст., 1 морква, олія для обсмаження. Спосіб приготування:У готовий фарш додати варену пшеничну кашу, цибулю 2шт. (можна на тертці), посолити, поперчити і все це дуже добре перемішати. У тарілку насипаємо манну крупу. Ліпимо тюфтельки і обвалюємо ...

Далі »

М\’ясні рулетики

1359848183_mjasnye-ruletiki

Інгредієнти: 1.Свинина (шия)-приблизно 800грам. 2.Гриби (шампіньйони)-по одному великому грибу для кожного рулетика. 3.Ветчина-200грам. 4.Цибуля-1штука. 5.Сіль, чорний мелений перець, майоран. 6.Для соусу: 3столові ложки сметани, 3столовие ложки майонезу, 1чайна ложка гірчиці. 7.Кусочок вершкового масла для смаження. Спосіб приготування: Свинину порізати уздовж волокон на відбивні. (У мене вийшло шість штук). М\’ясо добре відбити, натерти сіллю, перцем і майораном. Залишити на 30 хвилин. ...

Далі »

Курочка в соусі

Курочка в соусі

Інгредієнти:3шт.курячого філе2ст.л кукурудзяного крохмалю (картопляного)сіль, перець3ст.л майонезу3 апельсини150г вершкового масла Спосіб приготування:Філе промити, обсушити паперовими серветками.Розрізати навпіл, посолити, поперчити, перемішати з майонезом і крохмалем.Вершкове масло разтопити на середньому вогні, покласти курку і смажити по 3 хвилини з обох сторін.Підсмажене філе викладіть в форму, полийте трохи маслом зі сковороди, і запікайте 8 хвилин при 180г.Із двох апельсин видавіть сік, третій почистити, ...

Далі »

Зрази «Купець в сюртуку»

Зрази "Купець в сюртуку"

Інгредієнти: Фарш м\’ясний — 500гр Булка Ріпчаста цибуля — 1-2 шт Оливки — 50 гр Сир — 50 гр Бекон — 150-170 гр Рослинна олія — 1 столова ложка сіль і перець Спосіб по приготуванню: Спочатку приготуємо начинку: дрібно нарізаємо цибулю і припускаємо його на рослинному маслі. Оливки без кісточок і сир дрібно нарізаємо. Змішуємо всі складові начинки. Пару шматочків ...

Далі »

Лосось по Канадськи

Лосось по Канадськи

Інгредієнти:Лосось 4 шматки.Оливкова олія.Васабі (рекомендується Українська гірчиця).Горіхи волоські смажені. (У мене були кешью).Пармезан (крихта сирна).Сухарі поніровочні.Кріп сухий.Чебрець сухий.Цибуля суха.Сіль. Спосіб приготування:Горіхи промолоти, змішати з сухарями, пармезаном, кропом, чебрецем, цибулею.Помазати лосось з верху гірчицею, посолити і посипати отриманою сумішю, викласти на змащену оливковою олією деко і поставити все це в розігріту до 200 духовку приблизно на 15 хв. Все швидко і ...

Далі »

Смажена яловича печінка

1359817088_zharenaja-govjazhja-pechenhocheshsesh

Інгредієнти: 400 гр говяжої печінки 1 невелика паприка 1 зубчик часнику 1 ріпчасту цибулю (краще червону) 1столова ложечка лимонного соку 1 столова ложка порізаної петрушки (або кінзи) 2 столова ложка сметани 1 чайна ложечка тертої цедри лимона рослинна олія для обсмажування сіль, а також перець Спосіб по приготуванню: Печінку треба очистити від плівок і нарізати як ви любите. Посолити, поперчити, ...

Далі »

Печінка в соусі

Печінка в соусі

Інгредієнти:Яловича печінка-хороший шматок грамів на 1000, 4 цибулини, 1-2ст. ложки борошна, пів склянки (125г.) молока, рослинне масло для смаження, сіль за смаком. Спосіб приготування:Печінку миємо, видаляємо плівку, ріжемо на шматки, солимо і смажимо дуже швидко в добре розігрітому рослинному маслі приблизно по20-30-секунд з кожної сторони. Складаємо в посуд підходящий для тушіння. Окремо обсмажуємо цибулю (побільше), додаємо 1ст.ложку борошна, добре розмішуємо ...

Далі »

Печінка яловича

Печінка яловича

Інгредієнти:600-700 грам печінки1/2 чайної ложечки імбиру2 невеличкі цибулини1 стаканчик замороженої вишні150 мл. червоного винасіль, перецьрослинна олія Спосіб по приготуванню:Печінку порізати шматочками. Цибулю порізати дрібними кубиками.На сковороді в розігрітій олії обсмажити цибулю з імбиром. Додати печінку і обсмажити так, щоб печінка \»схопилася\».Потім потрібно покласти вишню (не розморожуючи) і влити вино. Поперчити, посолити і тушкувати під кришкою до готовності печінки.Смачного!

Далі »

Оладки з печінки

Оладки з печінки

Інгредієнти:печінка 500 грам1 яблукочасник 3 зубчикимайонез 1 ложка2 яйцязеленьборошно 4 столових ложки Спосіб приготування:Печінка, цибуля, часник, яблуко (очищене від насіння і шкірки) перемолоти в м\’ясорубці.Додати 2 яйця, столову ложку майонезу (можна сметани), борошно, сіль і перець за вашим смаком. Вимісити до однорідної консинстенціі.Столовою ложкою викладати на сковорідку і пекти оладки.Готові оладки посипати дрібненько порізаним часником і зеленню. подавати з різними ...

Далі »