Необхідні інгредієнти:Телячі нирки — 400 грам1 цибулинамелені сухарі — 3 ст. ложкивершковий маргарин — 4 столових ложечки1 літр бульйонузелень петрушки, імбир, мускатний горіх, сільбілий хліб — 250 грам2 ст. ложки нарізаного кропу. Спосіб приготування:Суп з телячих нирок з грінками став саме таким особливим блюдом, яке сподобалося всій моїй родині. Нирки очистіть від жиру і плівок, промийте і розріжте кожну уздовж ...
Далі »Перші страви
Вершковий крем-суп з консервованим тунцем і кукурудзою
Для приготування цього супу підготуйте:— 600г картоплі;— 300г моркви;— 200г цибулі;— Консервована кукурудза;— 1 баночка консервованого тунця в маслі;— 350мл вершків;— 2-3 зубчики часничку;— Перець, зелень петрушки і сіль. Картоплю поріжте маленькими кубиками і відваріть в 1,3 літра води. Далі натріть на дрібній тертці моркву і подрібніть цибулю. Стушкуйте їх у сковороді на вершковому маслі. Половину цієї засмажки додайте в ...
Далі »Томатний суп з мідіями
Для того, щоб приготувати томатний суп з мідіями підготуйте:— 250г очищених мідій;— Півкілограма помідорів;— 100гр ріпчастої цибулі;— 100гр моркви;— Половину пучка петрушки;— Півсклянки довгозернистого рису;— Пів скляночки білого сухого вина;— Одне стебло селери;— 5 столових ложечок оливкової олії;— два-три зубчики часнику;— Трохи цукру, солі і чорного меленого перцю. Почистіть цибулю і наріжте його дрібними кубиками. Моркву також очистіть від шкірки ...
Далі »Український борщ з м\’ясом та пампушками
Для приготування істинно українського борщу з м\’ясом і пампушками, ви повинні підготувати наступний набір інгредієнтів: — Півкілограма м\’яса;— 300г картоплі;— 200г свіжої капусти;— 80г буряків;— 80г томатної пасти;— 40г свинячого жиру;— По 80г цибулі і моркви;— 2 зубки часнику;— 40г сметани;— Спеції і зелень за смаком. Для пампушок потрібно:— 400г борошна;— 140г води;— 20г цукру;— 15г солі;— 100г вершкового масла;— ...
Далі »Грибний суп \»Гурман\»
Шукаєте ідеальний рецепт грибного супу — він перед вами. Надзвичайно ароматний і дуже смачний. Навіть самі спокушені гурмани попросять добавки. Для приготування грибного супу «Гурман» підготуйте:— 300г ріпчастої цибулі;— 50мл оливкової олії;— 3 зубки часнику;— Півкілограма заморожених або свіжих грибів;— 200мл білого сухого вина;— 200мл вершків;— 100мл молока;— Пів склянки дрібно нарізаного кропу;— 15мл води;— Сухарики і спеції за смаком. ...
Далі »Суп з беконом
У зимову пору, завжди хочеться приготувати щось смачненьке і гаряче, щоб зігрітися і порадувати сім’ю. Суп з беконом — саме те, що потрібно. Ваша сім’я залишиться задоволеною. Вам потрібні будуть для супу з беконом наступні інгредієнти: — 2ст.л. оливкової олії; — 1 ріпчаста цибуля; — 100г бекону; — 2 великі моркви; — 1 картопля; — 2 пучка селери; — 2 ...
Далі »