Головна » Перші страви (страница 3)

Перші страви

Розділ присвячений першим стравам

Розсольник

Розсольник

Інгредієнти:500 гр. курячі шлуночкилавровий листсількартопляжменю перлової круписолоні огіркирослинна олія (для смаження)морквацибулязелень петрушки, кропу (можна сухі)сметана або майонез (для заправки) Спосіб приготування:Зварити бульйон з курячих шлуночків.Додати картоплю (порізану кубиками) і промиту перлову крупу.На рослинній олії обсмажити цибулю та моркву (порізані кубиками) до золотистого кольору.Коли картопля зваритися додати солені огірки (порізані кубиками). Додати обсмажену цибулю і моркву.Посолити за смаком (можна додати маринад ...

Далі »

Гострі щи

Гострі щи

Інгредієнти:капуста — 1/4 невеликого качанапомідор — 1 штучка середнього розміруморква — 1 штучка середнього розмірукартопля — 2 шт сренего розмірусельдірей — 1 стебло середнього розміруцибуля зелена — 1/3 пучкаяловичина — 300 грамкетчуп Хаїнс — 2 столові ложкичасник — 2 середні головки Спеції: чорний перець, сіль, паприка, італійські трави. Спосіб приготування:Поставити на невеликий вогонь варитися яловичину. До кінця вона варитися не ...

Далі »

Соляночка Улюблена

Соляночка Улюблена

Інгредієнти:Курячий набірКвобаса — 300 гр.Огірки мариновані — 6 шт.Ріпчаста цибуля — 1 цибулинаМорква — 1 шт.Капуста квашена — 4 ст. ложкиОливки, лимон, спеції, сметана Спосіб приготування:Курячий набір (можна просто курку) варити 30 хв, не солити. Додати подрібнені огірки і розсіл від огірків за смаком, варити ще 30 хв. Пасирувати на маслі цибулю, моркву, квашену капусту додати порізану соломкою ковбасу, куряче ...

Далі »

Cолянка

Cолянка

Інгредієнти:Яловичина на кістці — 700-800 грамКопчення всяке (всього потроху: сосиски, шинка, ковбаски) — 500 грамцибуля — 4 середніх цибулиниСолоні огірки (з розсолом) — 6-7 середнього розміруМаслини або оливки (всі без кісточок, можна з лимонним наповнювачем) — 120 грам (третина банки 320 грамової)Лайм або лимон — половинка середнього лимона.томатна паста — дві маленькі баночки (найменші, скільки вони там? по 50 грам ...

Далі »

Суп \»Довга\»

Суп "Довга"

Інгредієнти:Жирний (можна не жирний) Йогурт — 2,5 склянки2 склянки холодної води1 пучок кропу, кінзи, петрушки, зелена цибуля, м\’яти1 яйце1 стол.ложки рису0,5 склянки гороху нуту (консервованого)сіль Спосіб приготування:Рис замочити в гарячій воді,зелень посікти дрібно,йогурт і воду помістити в каструлю, посолити, додати яйце, перемішати добре віночком і закинути рисз гороху зняти плівкуТепер увімкніть газ і на середньому вогні починайте варити суп, ложкою ...

Далі »

Соляночка!!!

Соляночка!!!

Інгредієнти:На 4л каструлю:2,5 л води, 0,5 кг м\’яса (яловичина з кісточкою), 2 сосиски ,3 або 4 скибочки шинки ,3-4 скибочки кочанка капусти (середніх розмірів) 2-3ст.л.томатной пасти, баночка маслин, підлогу банки печериця, кріп, раст.м для смаження, лавровий лист, сушений базилік-1ч.л., сметана, сіль і перець за смаком. Спосіб приготування:У каструлю налити води і поставити на вогонь. Як закипить відразу опустити м\’ясо (у ...

Далі »

Суп-пюре з брокколі

Суп-пюре з брокколі

Інгредієнти:400г брокколі1 картоплина2 цибулини1 морква50г вершкового масла2 столові ложки борошна100г бекону125г вершків1 жовтоксіль, зелень, перець білий мелений Спосіб приготування:Цей суп один з улюблених супів мого сина. І краще за нього я ніколи не приготую такий супчик.Просто любителям супів-пюре може цей супчик придивитися. Першою справою треба розділити брокколі на суцвіття, щоб залишився стовбур і порізати його.Брокколі, картоплю, моркву і цибулю відварити ...

Далі »

Шурва (Шурпа)

Шурва (Шурпа)

Інгредієнти:З розрахунку на 3-4літрову каструлю:Баранина-1/3кастрюлі (краще на кісточці)Морква-2-3шт.средніх (у мене три трохи менше середніх)Цибуля-2-3шт.средніх (я взяла 2чуть більших середнього)Перець болгарський-2сред. або 1 великийПомідори-2шт.средніхКартопля по 1 невеликій на порціюЩіпка зіриЩіпка червоного перцюЗелень (базилік-узбецька назва «Райхан», петрушка, кріп)Часник Спосіб приготування:Баранину довести до кипіння, пару хвилин проварити злити перший бульйон (я так готую незалежно від страви і м\’яса, завжди зливаю перший бульйон, якщо ...

Далі »

Суп по — Міланськи

Суп по - Міланськи

Інгредієнти:2 кубики овочевого бульйону (можна курячого)1 літра води3 ст.л. вермішель (павутинка)1 цибулина1 столова ложка томатної пастикінза, сіль, суміш перців (за смаком)1 яйце Спосіб приготування:Закип\’ятити воду, розвести кубики, довавіть вермішель і варити на середньому вогні (помішуючи) 7 хвилинУ цей час спасерувати дрібно порізану цибулю з томатною пастою і кінзою на сковороді (3 хвилини)Вимкнути суп, додати цибулю з пастою, гарненько перемішати У ...

Далі »

Суп мисливський

Суп мисливський

Інгредієнти:Курячий бульйон (з половинки курячого окорочка) 3 лКартопля 2 штучки середнього розміруНут консервований 1 банкаЦибуля ріпчаста 3 штЧервона квасоля конс. 1 банкаТоматна паста 2 столові ложкиКовбаски мисливські 2 штМорква 1 штучкаКовбаса для смаження 2 штучкиСільЧорний перецьЗелень: кінза, петрушка, кріпСир 30 гр Спосіб приготування:Зварити курячий бульйон з половинки одного курячого стегенця.Картоплю порізати кубиками і додати в бульйон. Цибулю порізати кубиками, моркву ...

Далі »