Головна » Торти і тістечка (страница 3)

Торти і тістечка

Найсмачніші тортіки і різні тістечка, від яких у вас обов’язково підніметься настрій

Ніжний тортик

Ніжний тортик

Інгредієнти:Для бісквіта:130 грам муки1.5 чайна ложечка розпушувача2 жовтки4 білки80 грам цукру +25 грам1/8 чайна ложечка солі90 мілілітрів молока65 мілілітрів рослинного маслаДля лимонного крему:250 мілілітрів молока2 жовтки75 грам цукру1 столова ложечка крохмалю1 середній лимон / цедру зрізати смужками і видавити сік /250 грам сливок 35% +1 столова ложечка цукрової пудри100 грам білого шоколаду натерти на терткуапельсинова цедра / цукати / для ...

Далі »

Бананові тістечка

Бананові тістечка

Інгредієнти:3-4 стиглих банана200 гр. вершкового м\’якого масла150 грам цукру4 шт. яйця300 грам борошна1/2 чайна ложечка меленого імбиру1 пачка розпушувачаЦукрова пудра для прикраси Спосіб приготування:Розігріваємо духовку до 190 град.Розтираємо в однорідну масу масло і цукор.По одному вмішуємо яйця.Додаємо розім\’яті виделкою банани.Змішуємо борошно, розпушувач, імбир і поступово вмішуємо в тісто.Викладаємо тісто в добре змащену форму (або з використанням бумаги для випічки).У духовку ...

Далі »

Шаховий торт

Шаховий торт

Інгредієнти:борошно-3 стаканчикамасло (м\’яке) -1 стаканчикцукор-1, 5 стаканчикаяйця-4 штучкимолоко-1/3 стаканчикатрохи солі60 гр шоколаду +3 столових ложечки молокаДля просочення, підійде джем або крем (за бажанням) Спосіб приготування:Масло потрібно збити з цукром, поступово додаючи яйця, молоко і борошно.Розділити приготоване тісто на дві частини.В одну частинку додати шоколад, розведений в молоці, добре перемішати.Випікати окремо, у формі, застеленій пекарським папером, при 180 градусах, хвилин 40-45.Коржам ...

Далі »

Торт \»Святковий\»

Торт "Святковий"

Інгредієнти:На 1 корж:200гр.сметани2 яйця1 стаканчик цукрупів банки згущонки1 чайна ложечка соди потушеної.в соді.1 1/2ст.мукиНа 2 корж:6 яєць3/4cт.цукру1 чайна ложечка пекарского порошку100гр.маку60гр.мукиДля крему:Баночка вареного згущеного молока + півбанки звичайної згущонки250гр.масла Спосіб приготування:1 КоржЗбираємо всі продукти для 1 коржа, ретельно перемішуємо,виливаємо у форму і печемо 50 хв. при 180 °2 КоржЦе звичайнісінький бісквіт з додаванням маку.Печемо, як зазвичай — збиваємо окремо білки ...

Далі »

Торт три мушкетери

Торт три мушкетери

Інгредієнти:Треба спекти три коржі.Для першого коржа:1/2 стакану цукру,1/2 стакану сметани3/4 стакану борошна1 яйце1/2 чайна ложечка соди і потушити лимонним соком.1 — 2 столову ложечку маку. 2 корж:Все те ж, тільки замість маку кладемо 2 столових ложечки подрібнених в крихту волоських горіхів. 3 корж:Все те ж, тільки замість горіхів кладемо 2 столових ложки. родзинок. крем:250 мл. згущенки,100 мл. водиванільний цукор-1 пакетик ...

Далі »

Пряниковий торт

Пряниковий торт

Інгредієнти:Шоколадні пряники 0,5 кгцукор приблизно 4-5 столових ложок (під смак повинен вийти не дуже солодкий крем, але і не кислий)сметана від 0,7 до 1 літра2 банани Спосіб приготування:Кожен пряник розрізати на 3 кружечка, банан також нарізати кружечками, в сметану покласти цукор, але так, щоб вона була не дуже солодка, і збити. Невелику каструльку зсередини вистелити прозорою клейонкою (можна звичайний прозорий ...

Далі »

Торт \»Осінь\»

Торт "Осінь"

Інгредієнти:Бісквіт:3 яйця1 стаканчик муки1 стаканчик цукру1 стак.кефіру1 столова ложечка розпушувача1 стак.молотих горіхів2 стакан меду (за бажанням).Форма-36*26 см Прошарок:200 гр чорносливу30 гр коньяку (бренді).Крем-суфле:400 грам вершків (35%)100 грам цукрової пудри200 гр густого йогурту (2%)10 гр желатину +30 гр гарячої води. Глазур:3 столові ложечки какао3 столових ложечки цукру3 столові ложечки молока1 столова ложечка коньяку (бренді)1 столова ложечка вершкового масла.Осіннє листя-крем тоффі. Спосіб ...

Далі »

Торт \»Ростовський\»

Торт "Ростовський"

Інгредієнти:Цукор-пісок — 1,5 — 2 склянки.Сметана (жирність від 20%) — 500 грБорошно — 2 склянкиРозпушувач тіста — 1 чайна ложкаВанілін -1 грТертий шоколад для посипання Спосіб по приготуванню:Масло потрібно розтираємо з цукром (краще міксером).Додаємо сметану, збиваємо до розчинення цукруДілимо всю масу навпіл. В одну додаємо ванілін і поки залишаємо — це крем (виходить не дуже густий).У другу половину додаємо борошно ...

Далі »

Торт \»Шахерезада\»

Торт "Шахерезада"

Інгредієнти:Тісто:Мало вершкове.-200 гр.Жовтки-4шт.2 ложки сметани1 чайна ложка розпушувачаБорошно приблизно 2 ст. з гіркоюКурага-5 або 6штучок Бізе:4білка1стакан цукруКазинахи з кунжуту-50грам Крем:Сметана-250грамМасло вершкове-100грамЦукор-1стаканКакао -1столова ложка. (Можна і більше на ваш смак)Коньяк-1-2столова ложка.ВанільВолоські горіхи смажені, подрібнені Спосіб приготування:Масло довести до м\’якого стану, залишити на столі при кімнатній температурі на 1год.Перемішати жовтки зі сметаною і розпушувачем, до однорідної консистенції.Додати масло, перемішати ще раз.Нарізати дрібно ...

Далі »

Торт \»Естерхазі\»

Торт "Естерхазі"

Інгредієнти:Горіхове бізе:125 г білка125 грам цукру125 грам обсмажених і подрібнених в пудру горіхів мигдалю або фундуказаварний крем — 100 ггоріхова паста праліне — 100 гвершкове масло — 100 грам Спосіб приготування:Білок збити, поступово додавати в білок цукор, збити все до цілковитого розчинення цукру. Додати фундук.Намалювати круги на пергаменті і розмазати тоненько суміш в колі. Має вийти від 4 до 7 ...

Далі »