Головна » Торти і тістечка (страница 5)

Торти і тістечка

Найсмачніші тортіки і різні тістечка, від яких у вас обов’язково підніметься настрій

Тортик \»Святковий\»

Тортик "Святковий"

Інгредієнти:Для коржів:1 стакан — цукру,4 шт. — Яйця,1ч. ложечка соди харчової,борошно.крем:Цукор + сметана. Приготування:Цукор збивати з яйцями, додати харчову соду і муку. Замісити не сильно круте тісто. Все викласти в форму для випікання і запхати в гарячу духовку. Випікати приблизно пів години при температурі 180 гр-в. Дати охолонути і розрізати на три частинки.Змастити кремом. Прикрашати можна на свій смак. Я ...

Далі »

Торт «Принцеса»

Торт «Принцеса»

Інгредієнти:200 гр. маргарини300 гр. цукру6 штук яєць1 пачечка порошку до печива Борошно – 2,5 стаканаПів склянки волоського горіхаПросочення:150 мл. вершків50 гр. цукор-пудриКрем: який хочете. Як приготувати?Збийте яйця і цукор, дайте маргарин.потім борошно з порошком для печива, добре розмішайте.Змастіть форму маслом, викладіть тісто і печіть до готовності.Розрізати на рівні частини і просочити (вершки злегка нагріти і розчинити цукор. пудру), змастити кремом ...

Далі »

Торт \»Ніжність\»

Торт "Ніжність"

Інгредієнти:бісквіт – з 3 яєць, 7 столових ложечок цукру, 5 столових ложечок борошна, ванілін. крем ~ 0.5 літра вершків, 1 пакетик желе (фруктового), 1 ст. цукру Спосіб приготування:Бісквіт:Відокремте білки і жовтки. Жовтки збивайте з трьома ложечками цукру до утворення піни. Окремо збийте білки з цукром і ваніліном в піну. В збиті жовтки додайте борошно, обережненько все вимішуючи, сюди ж додайте ...

Далі »

Торт «Персиковий»

Торт «Персиковий»

Інгредієнти:4 пачки ванільного пудингу який треба варити.4 яйця.100 грам цукру.100 грам масла.2 чайні ложки порошку для печева. Начинка і крем:Компот з персиків – 800 мл.400 гр. вершків.50 гр. цукрової пудри.Ванілін.3 пакетика закріплювача для вершків.Глазур.ванільний соус який не треба варити.4 ложки соку «Мультивітамін». Спосіб приготування торту:яйця розділити, білок збити в пінуЦукор, масло, пудинг, пекарський порошок, жовтки розтерти і змішати з білками, ...

Далі »

Торт \»Декольте мулатки\»

Торт "Декольте мулатки"

Інгредієнти:Тісто:яйця-6,сир (перетертий)-200 грам. Я брала 0,2% жирності.молоко-50 мл,сметана-2 ст. ложечки,рослинна олія-3 столові ложки,борошно — 400 грам,ванілін,розпушувач — 1 пакетик Крем (сметанний, для кольору додана Нутелла, не хотілося какао, хотілося горіховий присмак):сметана (40% жирності) -750 грамцукор-1, 5 склянкишоколадно-горіховий крем Нутелла-150 грам Спосіб приготування:Корж вийшов дуже-дуже смачний.З готового величезного коржа вирізала круги 4-х різних діаметрів: тарілочка, блюдце і стакан служили трафаретами. При ...

Далі »

Торт «Мурашник»

Торт «Мурашник»

Інгредієнти:тісто4 яйця 250 г. цукрумасло або маргарин 100гмолоко 5 ст ложоксода 0,5 ч.л.борошно 4 стаканкремЗгущене молоко варене 1 банку (сама варила 2:00)масло вершкове 200гмед 4 ст лконьяк 1 ст ложкаванілінволоські горіхи 150г Спосіб приготування:Розтерти масло і цукор, додати яйця, борошно, молоко і соду.Тісто замісити. Виходить м\’яке, ледве прилипає до рук.Тісто розділити на 5 частини і прибрати в холод на 1-1,5. ...

Далі »

Торт «Зоряний»

Торт «Зоряний»

Інгредієнти:Для рознімної форми діаметром 23 см. Для білого бісквіта:Борошно — пів склянки + для присипкиРозпушувач — 1 ч. ложечкаЯйця — 4 шт.Цукор дрібнозернистий — 100 м.Цукор Ванільний — 1 пакет Для шоколадного бісквіта:Борошно — пів склянки + для присипкиРозпушувач — 1 ч. ложечкаКакао — 3 ст. ложка4 яйця Цукор дрібнозернистий — 100 м.Ваніль — 1 пакетик Для темної просочення:Вода — ...

Далі »

Торт «Ведмідь»

Торт «Ведмідь»

Інгредієнти:тісто:500 мл. сколотин600 гр. борошна200 гр. цукру15 гр. соди 2 яйцякрем:200 мл. вершків мандариницукор за смакомдекор:шоколадна стружкакокосова стружка цукрова пудрахарчова фарба (для ротика)виноград (оченята)1 доза згущене молоко Спосіб приготування:Все змішати, вилити на лист і випікати приблизно пів години, при температурі 175 ° С. Торт охолодити, вирізати форму ведмедя. Рівномірно розріжте його на 2 коржі. Вершки збийте з цукром і викладіть ...

Далі »

Пиріг \»ПРОСТО\»

Пиріг "ПРОСТО"

Інгредієнти:2 яйця2-3 столові ложечки цукрумаргарин 1 пачкаборошно близько 3 скляноксода + оцетповидло Спосіб приготування:Маргарин (м\’який-потримати близько 4 годин при кімнатній темп.) Розмішайте з цукром.Дальше дайте два яйця і погашену оцтом соду.Додайте борошна — повинно вийти еластичне тісто. Розділіть його на дві частини-2/3 і 1/3Більшу його частину покладіть у форму і зверху рівномірно розподіліть повидло. Дуже смачно — сливове.Іншу частину в ...

Далі »

Банановий тортик з гречаного борошна

Банановий тортик з гречаного борошна

Інгредієнти:Тісто: 5 яєць130г. коричневого цукру1ч. лож. з гіркою меду 1 пакетик ваніліну3 ст. ложки води2 ст. лож. коньячку200 г. гречаного борошна2 ч. лож. розпушувачаНачинка: 650-700г сметани10 грам желатинуПів стакана цукру1 пакетик суміші для желе зі смаком лимонаПів стакана вершків (20%)1 ст. ложечка з гіркою меду 1 пакетик згущувача для вершків4 бананаДля верху: 1 пакетик спеціального желе для торта (у мене ...

Далі »